fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real renova per complet els jocs infantils i millora i actualitza el mobiliari del jard铆 del Mestre Vidal

Vila-real renova per complet els jocs infantils i millora i actualitza el mobiliari del jard铆 del Mestre Vidal

La Regidoria de Serveis P煤blics escomet els treballs, a petici贸 dels ve茂ns, que inclouen l’eliminaci贸 de grafits, el pintat de murs i la creaci贸 de nova zona de gespa i la instal路laci贸 de reg per aspersi贸, a banda de reparar la font.

L’Ajuntament de Vila-real, a trav茅s de la Regidoria de Serveis P煤blics (SPV), ha escom茅s una actuaci贸 integral al jard铆 del Mestre Vidal. Una intervenci贸 realitzada a inst脿ncies dels ve茂ns del barri i dels mateixos t猫cnics de l’脿rea d’SPV, que “a m茅s de les peticions dels residents en la zona, van apreciar la necessitat d’algunes millores extra per a aconseguir una 脿rea com els vila-realencs mereixen”, tal com explica el regidor de l’脿rea, Francisco Valverde.
Els treballs han consistit en la completa renovaci贸 de la zona de jocs, que ara tamb茅 incorpora s貌l de cautx煤 per a millorar la seguretat dels m茅s menuts.

Els t猫cnics tamb茅 han procedit a pintar tot el mobiliari urb脿 i han eliminat grafits, a m茅s de pintar els murs que delimiten el parc. Aix铆 mateix, s’han creat noves zones de gespa de forma perimetral i s’ha instal路lat un nou sistema de reg per aspersi贸 per al seu correcte manteniment.
D’altra banda, entre els treballs escomesos destaquen la reparaci贸 de la font 鈥搎ue tenia p猫rdues d’aigua- i la col路locaci贸 de m茅s bancs per a asseure’s.

“D’esta manera, donem resposta a les necessitats dels ve茂ns i, a m茅s de garantir la seguretat dels xiquets, continuem embellint la ciutat”, conclou l’edil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.