fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real reorganitza el calendari de festivals i cicles culturals per a reprendre l’activitat des de maig fins a final d’any

Vila-real reorganitza el calendari de festivals i cicles culturals per a reprendre l’activitat des de maig fins a final d’any

El Real Jazz obri el nou calendari els dies 7, 8 i 9 de maig mentre que FiTCarrer s’ajorna a octubre, el mateix mes previst per a Màgia x ací.

Els dies 4, 5 i 6 de juny es desenvoluparà el Vila-real en Dansa. Aqueix mateix mes arrancarà el cicle Auditiva, en la seua huitena edició, que es prolongarà fins al mes de desembre, amb concerts i jam sessions fins a final d’any. També al juny tornarà el Festival de Música Clàssica, que es reprendrà després de l’estiu amb activitats i actuacions en els mesos de setembre a desembre.

El Plectre a la Fresca ambientarà el mes de juliol, mentre que ja després de l’estiu els carrers de Vila-real tornaran a convertir-se en un gran escenari teatral, de la mà del Festival Internacional de Teatre de Carrer (FiTCarrer), que es desenvoluparà els dies 1, 2 i 3 d’octubre. A la fi d’aqueix mateix mes prendrà el relleu Màgia x ací, amb una nova proposta d’il·lusionisme del 22 al 24 d’octubre.

Finalment, tancaran el calendari la Setmana Tárrega, del 10 al 19 de desembre, i el Festival Coral, programat, com és habitual, amb motiu de les festes nadalenques.

Leave a Reply

Your email address will not be published.