fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real reprendrà el dia 30 de maig el mercat ambulant de roba en una ubicació provisional en la Ciutat Esportiva Municipal

Vila-real reprendrà el dia 30 de maig el mercat ambulant de roba en una ubicació provisional en la Ciutat Esportiva Municipal

En consens amb l’Associació de Venedors Ambulants, se celebrarà complint amb les mesures d’aforament, prevenció i higiene.

El mercat ambulant de roba i complements tornarà a l’activitat el dissabte 30 de maig en una ubicació provisional en el recinte de la Ciutat Esportiva Municipal (CEM) i complint amb totes les mesures de prevenció i higiene per la COVID-19. La Regidoria d’Economia, en consens amb l’Associació de Venedors Ambulants de Vila-real, ha acordat reprendre la celebració d’esta cita comercial en un emplaçament temporal, a la CEM, un recinte esportiu que de moment roman tancat a causa de la situació d’estat d’alarma.

El regidor d’Economia, Xus Madrigal, s’ha reunit amb els venedors ambulants per a acordar la distribució de llocs i les mesures de prevenció que, tal com estableixen les autoritats sanitàries s’hauran de prendre amb relació a les distàncies entre llocs, el control de l’aforament, la higiene, etc. Cal recordar que Vila-real ja va reactivar el 2 de maig el mercat ambulant d’alimentació i productes de primera necessitat, que se celebra els dissabtes al matí també en una ubicació provisional, en este cas en l’aparcament situat enfront del Palau de Justícia.

“Després del bon acolliment i l’èxit que ha tingut el mercat ambulant d’alimentació, ara esperem que els venedors de roba i complements puguen també tornar a l’activitat i oferir a més un servei molt demandat per la ciutadania perquè este mercat compta habitualment amb molt de públic”, explica el regidor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.