Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real se suma a la declaració de les Corts “davant la marginació” de la Comunitat en els Pressupostos de l’Estat

Vila-real se suma a la declaració de les Corts “davant la marginació” de la Comunitat en els Pressupostos de l’Estat

L’Ajuntament de Vila-real s’ha sumat aquest matí a la Declaració institucional de les Corts Valencianes davant la marginació dels valencians i valencianes en els Pressupostos Generals de l’Estat, amb la lectura del manifest convocada per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies en tots els ajuntaments de la Comunitat.

El primer tinent d’alcalde, Pasqual Batalla, ha sigut l’encarregat de donar lectura al document, en un acte amb el qual el consistori se suma a la declaració aprovada el Parlament autonòmic en rebuig a les inversions previstes en els PGE para la Comunitat. L’associació Socarrats s’ha unit també a la convocatòria.

El document assenyala que les inversions del Govern a la Comunitat han caigut en 209 milions enguany i se situen en 119 euros per càpita, molt per sota dels 184 de mitjana del conjunt de l’Estat. Per açò, Batalla ha instat al Consell, en la línia d’allò rubricat pels grups parlamentaris, a “impulsar les accions necessàries per a cohesionar als valencians i valencianes entorn de l’objectiu d’aconseguir unes inversions justes per al nostre territori”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.