fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real serà un dels sis ‘Municipis Innovadors’ de la Comunitat en un programa pilot de la Generalitat per a l’acompanyament personalitzat a la innovació local

Vila-real serà un dels sis ‘Municipis Innovadors’ de la Comunitat en un programa pilot de la Generalitat per a l’acompanyament personalitzat a la innovació local

La ciutat de Vila-real serà un dels “municipis innovadors” que, amb el suport de la Generalitat Valenciana, participarà en el programa pilot d’acompanyament i formació especialitzada impulsat per la Conselleria d’Innovació i el centre Las Naves, en el marc del projecte Missions València.

Juntament amb Vila-real, altres cinc municipis també han sigut seleccionats per a participar en el programa: l’Alfàs del Pi i Dénia, de la província d’Alacant; Ontinyent i Riba-roja de Túria, de la província de València; i Vila-real i Onda per la província de Castelló.

“Haver sigut un dels sis municipis seleccionats per a participar en aquest programa pilot és un orgull i una mostra més que el treball que hem estat fent en els últims 10 anys per a fer de Vila-real una ciutat referent en matèria d’innovació estan donant els seus fruits. Amb aquest programa, podrem continuar ampliant i reforçant aquest compromís per la innovació, compartint experiències i, sobretot, millorant. Tot amb l’objectiu últim d’afavorir una major qualitat de vida per a la ciutadania”, valora l’alcalde i regidor d’Innovació, José Benlloch. El primer edil, a més, ha volgut felicitar Onda, recentment reconegut com a Ciutat de la Ciència i la Innovació, per haver sigut seleccionat en el projecte.

Les sis localitats seleccionades tindran accés a tots els beneficis del programa, amb assessorament personalitzat a través de tallers formatius durant els mesos d’octubre i novembre de 2021. Aquests tallers, segons l’organització, abordaran el model d’innovació enfocat a millorar la vida de les persones, en una acció que forma part del projecte ‘Missions València 2030’. Amb aquesta acció, la Direcció General d’Innovació pretén replicar el model de Missions València en aquests sis municipis per a acompanyar-los en el desenvolupament dels seus respectius fulls de ruta de transformació cap a la innovació.

Leave a Reply

Your email address will not be published.