fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vila-real s’uneix en una comissi贸 per a commemorar el 400茅 aniversari de la beatificaci贸 de Sant Pasqual el 2018 i 2019

Vila-real s’uneix en una comissi贸 per a commemorar el 400茅 aniversari de la beatificaci贸 de Sant Pasqual el 2018 i 2019

L’alcalde, Jos茅 Benlloch, i el regidor delegat en la Fundaci贸, Emilio M. Obiol, presideixen la reuni贸 de treball. Dilluns que ve, el cardenal Carlos Amigo oficiar脿 la santa missa del quart centenari.

L’alcalde de Vila-real, Jos茅 Benlloch, ha presidit esta vesprada la constituci贸 de la Comissi贸 organitzadora dels actes en commemoraci贸 del 400茅 aniversari de la beatificaci贸 de Sant Pasqual, que se celebra durant 2018 i 2019. El quart centenari es compleix exactament dilluns que ve, 29 d’octubre, dia en qu猫 el papa Paulo V va signar la butlla que va fer beat el frare francisc脿 鈥搈algrat que, per un error de transcripci贸, s’ha cregut fins hui que va ser el 19 d’octubre-. Per a commemorar l’efem猫ride, el cardenal i arquebisbe em猫rit de Sevilla, Carlos Amigo oficiar脿 la santa missa pontifical del quart centenari. L’endem脿, oficiar脿 una altra missa en el Reial Capella i impartir脿 una confer猫ncia al voltant de la figura del patr贸 de Vila-real.

“La figura de Sant Pasqual ens representa a tots i a totes. Per a莽貌, com ja vam fer en el centenari del patronatge, constitu茂m esta comissi贸 de treball per a avan莽ar junts en la configuraci贸 del programa d’actes que una efem猫ride com esta mereix”, assenyala Benlloch. Juntament amb l’alcalde, formen part de la comissi贸 el regidor delegat en la Fundaci贸 de Sant Pasqual, Emilio M. Obiol, el regidor de Turisme, Diego A. Vila, representants de tots els grups pol铆tics en el consistori, el rector de la bas铆lica, moss茅n Joaqu铆n, l’associaci贸 Amics del Pouet del Sant, Junta Central de Setmana Santa, Junta de Festes, Confraria de la Pur铆ssima Sang i Federaci贸 d’Associacions de Ve茂ns.

Leave a Reply

Your email address will not be published.