Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vila-real suspén demà classes i tanca instal·lacions esportives davant la reactivació de l’alerta taronja per pluges

Vila-real suspén demà classes i tanca instal·lacions esportives davant la reactivació de l’alerta taronja per pluges

La Generalitat ha reactivat esta vesprada la preemergència taronja per pluges, després d’un primer episodi d’alerta dimecres passat que es va saldar a Vila-real sense incidències.

D’acord a esta nova situació, José Benlloch, en coordinació amb els departaments municipals implicats en el protocol de prevenció, ha decretat esta vesprada la suspensió de les classes en els centres docents de la ciutat per al dia de demà, 13 de setembre de 2019, per a garantir la seguretat dels escolars, així com el tancament cautelar de les instal·lacions esportives. Igual que el dimecres, s’habilitarà un servei de ludoteca extraordinari per a aquelles famílies que no tinguen una altra possibilitat, en esta ocasió, en dues ubicacions: l’agència de lectura Maria de Luna i la BUC. L’horari cobrirà les hores lectives, de 7.30 a 13.00 hores.

El dispositiu especial de Policia Local, Protecció Civil i Serveis Públics es manté actiu, amb la plantilla al complet alerta per a atendre qualsevol eventualitat o incidència que puga produir-se, amb les senyalitzacions de tancament de carrers i camins preparades si fóra necessari tancar al trànsit algun punt, a més de fitar zones enjardinades o amb el risc de caiguda d’arbres, com el Termet. En el cas del túnel de la carretera de Borriana, com ja es va fer el dimecres, l’acotament a la circulació es reforçarà amb dos semàfors mòbils en cadascuna de les entrades i cinta led lluminosa.

Els Serveis Socials es mantenen en contacte amb hostals per a derivar qualsevol eventual desallotjament i l’àrea de Mobilitat té també preparada una ruta alternativa per a la línia 1 de l’autobús urbà gratuït per a connectar amb l’Hospital de la Plana, per si finalment és necessari tallar el túnel de Furs de València.

Leave a Reply

Your email address will not be published.