fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vilafam茅s Informaci贸 registra 300 desc脿rregues en els primers dies de funcionament

Vilafam茅s Informaci贸 registra 300 desc脿rregues en els primers dies de funcionament

M茅s de 100 usuaris es registren per comunicar incid猫ncies al consistori.

Una setmana despr茅s de la presentaci贸 de l’aplicaci贸 m貌bil participativa Vilafam茅s Informaci贸 m茅s de 300 ve茂ns de la localitat ja se l’han descarregat. “La gran acollida que ha tingut l’aplicaci贸 m貌bil a la localitat 茅s per a nosaltres un motiu de satisfacci贸 ja que l’objectiu 茅s apropar l’ajuntament als ciutadans”, ha apuntat el regidor de Noves Tecnologies, Sergi Trilles.

A m茅s de les 300 desc脿rregues altra dada significativa 茅s que m茅s de 100 persones s’han registrat en el sistema d’avisos que permet enviar a l’Ajuntament incid猫ncies de tot tipus perqu猫 les puguen solucionar o con猫ixer els serveis municipals.

Els ve茂ns poden prendre fotografies de la incid猫ncia, geo localitzar-la i enviar-la als serveis municipals de manera immediata.

Tamb茅 est脿 registrant una elevada participaci贸 el sistema d’enquestes i votacions que s’ha posat en marxa. A hores d’ara els ve茂ns poden expressar la seua opini贸 sobre les festes patronals de 2016. D’aquesta manera, ha apuntat Sergi Trilles, “coneixerem l’opini贸 dels ve茂ns sobre els actes programats i ens permetr脿 millorar en l’organitzaci贸 de properes edicions”.

Vilafam茅s Informaci贸 forma part d’un programa de participaci贸 p煤blica i millora de les comunicacions en la localitat. L’脿rea de Noves Tecnologies ja est脿 treballant en una nova p脿gina web i, juntament amb turisme, tamb茅 es desenvolupar脿 una aplicaci贸 espec铆fica per als visitants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.