fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vilafamés Informació registra 300 descàrregues en els primers dies de funcionament

Vilafamés Informació registra 300 descàrregues en els primers dies de funcionament

Més de 100 usuaris es registren per comunicar incidències al consistori.

Una setmana després de la presentació de l’aplicació mòbil participativa Vilafamés Informació més de 300 veïns de la localitat ja se l’han descarregat. “La gran acollida que ha tingut l’aplicació mòbil a la localitat és per a nosaltres un motiu de satisfacció ja que l’objectiu és apropar l’ajuntament als ciutadans”, ha apuntat el regidor de Noves Tecnologies, Sergi Trilles.

A més de les 300 descàrregues altra dada significativa és que més de 100 persones s’han registrat en el sistema d’avisos que permet enviar a l’Ajuntament incidències de tot tipus perquè les puguen solucionar o conèixer els serveis municipals.

Els veïns poden prendre fotografies de la incidència, geo localitzar-la i enviar-la als serveis municipals de manera immediata.

També està registrant una elevada participació el sistema d’enquestes i votacions que s’ha posat en marxa. A hores d’ara els veïns poden expressar la seua opinió sobre les festes patronals de 2016. D’aquesta manera, ha apuntat Sergi Trilles, “coneixerem l’opinió dels veïns sobre els actes programats i ens permetrà millorar en l’organització de properes edicions”.

Vilafamés Informació forma part d’un programa de participació pública i millora de les comunicacions en la localitat. L’àrea de Noves Tecnologies ja està treballant en una nova pàgina web i, juntament amb turisme, també es desenvoluparà una aplicació específica per als visitants.

Leave a Reply

Your email address will not be published.