fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vilafam茅s inicia la remodelaci贸 de l’Estepar

Vilafam茅s inicia la remodelaci贸 de l’Estepar

Les obres adaptaran les instal路lacions a la normativa vigent.

L’ajuntament de Vilafam茅s ha iniciat les obres a les instal路lacions esportives del C.F. Vilafam茅s. Tenen com a objectiu adaptar el camp de futbol a la normativa vigent. El regidor d’esports, Lluis Torl脿, ha destacat “la import脿ncia d’aquesta fase 1 que consistir脿 en dotar al camp de futbol de llic猫ncia d’activitat”

El passat 20 d’abril es va signar l’inici de la fase 1 de les obres. Els treballs consistiran en la creaci贸 de noves entrades i eixides al camp, l’adequaci贸 d’accessos per a minusv脿lids, l’adaptaci贸 de les graderies a les mesures estipulades i la remodelaci贸 de la part superior d’aquestes. A m茅s, es renovar脿 el cablejat el猫ctric i es construir脿 una nova cantina. Tamb茅 es renovaran els v脿ters p煤blics i s’afegir脿 un nou m貌dul amb 2 vestuaris per a futbol 11, 2 per a futbol 8, 2 per a col路legiats, 1 per a material i 1 sala de m脿quines.

Aix铆 mateix, s’invertir脿 en material. 脡s el cas de l’adquisici贸 de les noves banquetes, marcador electr貌nic, seients de pl脿stic en les graderies, noves porteries o xarxes de protecci贸. La compra de mobiliari per a vestuaris i cantina o la m脿 de pintura en les instal路lacions seran altres mesures.

Paral路lelament, el consistori treballa ja en la licitaci贸 de la fase 2 que t茅 la intenci贸 de dotar el camp de futbol de gespa artificial. Es pret茅n aix铆 que la tornada del C.F Vialfam茅s a l麓Estepar siga ja amb unes instal路lacions totalment remodelades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.