fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vilafamés inicia la remodelació de l’Estepar

Vilafamés inicia la remodelació de l’Estepar

Les obres adaptaran les instal·lacions a la normativa vigent.

L’ajuntament de Vilafamés ha iniciat les obres a les instal·lacions esportives del C.F. Vilafamés. Tenen com a objectiu adaptar el camp de futbol a la normativa vigent. El regidor d’esports, Lluis Torlà, ha destacat “la importància d’aquesta fase 1 que consistirà en dotar al camp de futbol de llicència d’activitat”

El passat 20 d’abril es va signar l’inici de la fase 1 de les obres. Els treballs consistiran en la creació de noves entrades i eixides al camp, l’adequació d’accessos per a minusvàlids, l’adaptació de les graderies a les mesures estipulades i la remodelació de la part superior d’aquestes. A més, es renovarà el cablejat elèctric i es construirà una nova cantina. També es renovaran els vàters públics i s’afegirà un nou mòdul amb 2 vestuaris per a futbol 11, 2 per a futbol 8, 2 per a col·legiats, 1 per a material i 1 sala de màquines.

Així mateix, s’invertirà en material. És el cas de l’adquisició de les noves banquetes, marcador electrònic, seients de plàstic en les graderies, noves porteries o xarxes de protecció. La compra de mobiliari per a vestuaris i cantina o la mà de pintura en les instal·lacions seran altres mesures.

Paral·lelament, el consistori treballa ja en la licitació de la fase 2 que té la intenció de dotar el camp de futbol de gespa artificial. Es pretén així que la tornada del C.F Vialfamés a l´Estepar siga ja amb unes instal·lacions totalment remodelades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.