fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vilafamés inicia l’enderroc del vell centre sanitari

Vilafamés inicia l’enderroc del vell centre sanitari

L’equip de govern ha realitzat tots els tràmits per construir una nova instal·lació.

Vilafamés ha iniciat l’enderroc del vell centre sanitari. Es tracta d’un pas més en el treball que està desenvolupant l’equip de Govern per dotar la localitat d’unes noves instal·lacions dignes, modernes i adaptades a les necessitats dels professionals mèdics. El regidor d’Urbanisme, Sergi Trilles, i l’alcalde de la localitat, Abel Ibáñez, han apuntat que durant l’any i mig de govern progressista s’ha treballat intensament per fer realitat aquest nou projecte.

Tots dos han relatat que “el primer que vam fer va ser reunir-nos amb els professionals mèdics per redactar un projecte d’acord amb les necessitats existents”.

A més es van mantenir contactes amb la directora territorial de Sanitat, Azuzena Martí i el gerent del departament de Salut de Castelló, Miguel Alcalde per explicar les necessitats mèdiques de la localitat. A les reunions va participar l’alcalde, Abel Ibàñez i el regidor Pablo Juan.

El consistori s’ha encarregat de redactar el projecte i enviar-lo a la conselleria de Sanitat.

Una altra part del procés ha estat la modificació urbanística necessària per construir un nou centre sanitari. Un cop s’ha aprovat pot executar l’enderrocament del vell edifici, una actuació que també finança el consistori, segons han relatat.

Un cop enderrocada la vella construcció l’Ajuntament cedirà a la Conselleria un terreny en condicions perquè es pugue construir el nou equipament. La conselleria serà l’encarregada de la construcció del nou centre. Després de les reunions mantingudes per l’actual equip de Govern amb conselleria, el nou centre siga una realitat durant el proper any.

Ibáñez i Trilles han destacat que l’equip de govern ha treballat intensament per posar en marxa nombrosos projectes com el camp de futbol -en obres-, l’alberg -en obres-, la instal·lació de lluminària LED entre rotondes o el PAI Caserna, entre d’altres .

Leave a Reply

Your email address will not be published.