fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vilafam茅s inicia l’enderroc del vell centre sanitari

Vilafam茅s inicia l’enderroc del vell centre sanitari

L’equip de govern ha realitzat tots els tr脿mits per construir una nova instal路laci贸.

Vilafam茅s ha iniciat l’enderroc del vell centre sanitari. Es tracta d’un pas m茅s en el treball que est脿 desenvolupant l’equip de Govern per dotar la localitat d’unes noves instal路lacions dignes, modernes i adaptades a les necessitats dels professionals m猫dics. El regidor d’Urbanisme, Sergi Trilles, i l’alcalde de la localitat, Abel Ib谩帽ez, han apuntat que durant l’any i mig de govern progressista s’ha treballat intensament per fer realitat aquest nou projecte.

Tots dos han relatat que “el primer que vam fer va ser reunir-nos amb els professionals m猫dics per redactar un projecte d’acord amb les necessitats existents”.

A m茅s es van mantenir contactes amb la directora territorial de Sanitat, Azuzena Mart铆 i el gerent del departament de Salut de Castell贸, Miguel Alcalde per explicar les necessitats m猫diques de la localitat. A les reunions va participar l’alcalde, Abel Ib脿帽ez i el regidor Pablo Juan.

El consistori s’ha encarregat de redactar el projecte i enviar-lo a la conselleria de Sanitat.

Una altra part del proc茅s ha estat la modificaci贸 urban铆stica necess脿ria per construir un nou centre sanitari. Un cop s’ha aprovat pot executar l’enderrocament del vell edifici, una actuaci贸 que tamb茅 finan莽a el consistori, segons han relatat.

Un cop enderrocada la vella construcci贸 l’Ajuntament cedir脿 a la Conselleria un terreny en condicions perqu猫 es pugue construir el nou equipament. La conselleria ser脿 l’encarregada de la construcci贸 del nou centre. Despr茅s de les reunions mantingudes per l’actual equip de Govern amb conselleria, el nou centre siga una realitat durant el proper any.

Ib谩帽ez i Trilles han destacat que l’equip de govern ha treballat intensament per posar en marxa nombrosos projectes com el camp de futbol -en obres-, l’alberg -en obres-, la instal路laci贸 de llumin脿ria LED entre rotondes o el PAI Caserna, entre d’altres .

Leave a Reply

Your email address will not be published.