fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vilafamés millora el projecte per al nou Centre de Salut

Vilafamés millora el projecte per al nou Centre de Salut

Hi haurà més sales, zones enjardinades i s’ajustarà a les demandes dels professionals.

L’equip de Govern de l’Ajuntament de Vilafamés ha millorat i ampliat el projecte que va heretar del govern municipal anterior per a la construcció d’un nou centre de salut. L’alcalde, Abel Ibáñez, ha assenyalat que “el projecte que vam rebre de l’anterior equip de govern suposava crear un nou centre sanitari petit. En el temps que portem al consistori hem consultat amb els professionals sanitaris per conéixer quines eren les seues necessitats i en funció de les seues demandes s’han elaborat els plans per a les noves instal·lacions”.

El nou projecte contempla més dependències per a l’atenció primària i també per a serveis especialitzats. La possibilitat de comptar amb noves sales millorarà l’assistència. Així mateix el nou disseny permetrà més espais oberts enjardinats, per fer més agradable l’estada de pacients i professionals.

De fet, l’equip de Govern format per PSPV-PSOE i TRIEM Vilafamés-Compromís aposta per incrementar les hores de servei de pediatria. Referent a això l’alcalde ha assenyalat que el consistori està treballant braç a braç amb la conselleria de Sanitat per plantejar l’ampliació del centre sanitari i també per millorar la cartera de serveis.

Gestions amb urbanisme

D’altra banda l’Ajuntament de Vilafamés també ha realitzat els tràmits necessaris amb la conselleria d’Infraestructures per adaptar el projecte a la normativa urbanística. Els tràmits ja s’han resolt després de les gestions realitzades en els últims mesos. L’Ajuntament executarà l’enderroc de l’antic edifici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.