fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vilafam茅s posa en marxa un punt d’informaci贸 cadastral

Vilafam茅s posa en marxa un punt d’informaci贸 cadastral

L’Ajuntament de Vilafam茅s ha posat en marxa un Punt d’Informaci贸 Cadastral (PIC). D’aquesta manera, el ciutad脿 t茅 a la seua disposici贸 informaci贸 cadastral amb els avantatges de l’oficina virtual del cadastre.

Gr脿cies al PIC, qualsevol ciutad脿 podr脿 consultar lliurement les dades no protegides i de cartografia digital sobre els b茅ns immobles incorporats a la Base de Dades Nacional del Cadastre i sol路licitar certificaci贸 electr貌nica sobre els mateixos. Tamb茅, els titulars cadastrals podran obtenir certificaci贸 de les dades protegides referent a les seues propietats. L’Ajuntament de Vilafam茅s, a trav茅s del seu web, ofereix la informaci贸 i instruccions per poder accedir a la informaci贸.

Els usuaris que accedeixen al punt d’informaci贸 podran, entre altres possibilitats, accedir als serveis de consulta lliure de dades cadastrals no protegides i cartografia digital; servei de consulta i certificaci贸 electr貌nica per a titulars de dades protegides, relatives a b茅ns de la seua titularitat i al servei de certificaci贸 negativa de b茅ns immobles o de la circumst脿ncia de no figurar com a titular. L’atenci贸 al p煤blic del servei ser脿 de dilluns a divendres de 9 a 14h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.