fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vilafranca celebra Sant Blai malgrat vents de 100 km/h

Vilafranca celebra Sant Blai malgrat vents de 100 km/h

Vilafranca va viure diumenge dia 5 la festivitat de Sant Blai malgrat el fort vent.

La jornada es va iniciar amb la missa cantada per la Rondalla de Vilafranca. Com 茅s costum en la celebraci贸 religiosa es van beneir els caramels. A continuaci贸 els majorals de la festa van convidar a tots els ve茂ns a l’antiga Llotja. Despr茅s es va iniciar la Ronda pels carrers de la localitat, en la qual van desfilar els majorals, la Rondalla, el Grup de Ball i ve茂ns i ve茂nes. No van faltar tampoc les cavalleries sobre les quals, sobretot, es van pujar els xiquets i xiquetes. El recorregut va finalitzar al Carrer Sant Blai amb una xicoteta invitaci贸 per a tots els participants. A la Ronda es va exhibir la monumental tortada que elaboren els majorals per a la festa que desfila amb carro per les seues dimensions.

L’intens vent que va bufar a Vilafranca, que durant esta jornada va arribar als 100 km/h no va impedir que es visqu茅s la festa. Majorals i rondalla van celebrar un dinar de germanor.

A la vesprada va tenir lloc la t铆pica Almoneda en la qual es van subhastar tots els productes que havien estat donats als majorals. Aix铆 mateix es va sortejar la tortada que, com 茅s costum des de fa uns anys, es va repartir en quatre trossos per, aix铆, fer m茅s participatiu el premi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.