fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vilatenda inicia la campanya nadalenca amb 500 productes amb descomptes del 10, 20 i 30% i promocions

Vilatenda inicia la campanya nadalenca amb 500 productes amb descomptes del 10, 20 i 30% i promocions

La plataforma de venda electrònica, que ja fa la meitat de les vendes a clients de fora de Vila-real, sortejarà lots nadalencs entre els usuaris de les xarxes socials i regalarà calendaris amb codis de descompte a través d’establiments físics.

La innovadora plataforma de venda electrònica Vilatenda ha iniciat la campanya de Nadal amb una promoció especial que ofereix al voltant de 500 productes diferents amb descomptes del 10, 20 i fins al 30%. Una iniciativa a la qual se sumen altres propostes i que esta setmana s’han traslladat i consensuat amb els comerços que ja venen els seus productes a través de la pàgina web. Una trobada en el qual també ha estat representada la Regidoria d’Economia -impulsora de Vilatenda juntament amb Efecte Vila-real-, a través del seu regidor, Xavier Ochando.

Així, la plataforma sortejarà 10 lots nadalencs entre els seguidors de Vilatenda en Facebook que es registren com a usuaris a https://vilatenda.com/registre i que comenten en la coneguda xarxa social amb qui compartirien este regal. El termini per a seguir els tres passos finalitzarà dijous que ve 21 i el lliurament dels premis serà el dia 22.

A més, dins de la campanya de Nadal, al marge dels centenars de productes en promoció, s’oferiran descomptes extra. “S’han creat uns calendaris de butxaca que es reparteixen a la seu de Vilatenda, Caixa Rural, la Regidoria d’Economia i nombrosos comerços i associacions afins com Ucovi”, explica Ochando i afig: “En ells es poden trobar codis de descompte a canviar en Vilatenda”.

Així mateix, destaca el bon funcionament de la plataforma, que ja fa la meitat de les seues vendes a persones de fora de Vila-real. El primer balanç reflecteix que el 70% de les compres realitzades a Vilatenda es fan en horari en el qual els comerços estan tancats i que l’interès per la plataforma és creixent, amb una taxa del 57% de nous visitants.

El perfil correspon en un 25% a persones d’entre 25 i 34 anys i en un 39% a visitants de 35 a 44 anys, “la qual cosa demostra que el client del futur és l’usuari d’este sistema de compra i que tots hem d’estar adaptats a les noves tecnologies per a seguir la tendència iniciada”, conclou el regidor d’Economia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.