fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vinaròs acorda un nou paquet de mesures fiscals per a pal·liar els efectes del coronavirus

Vinaròs acorda un nou paquet de mesures fiscals per a pal·liar els efectes del coronavirus

Estes noves accions extraordinàries s’afegixen a les que es van adoptar el passat 20 de març per ajudar als empresaris i autònoms a fer front a la crisi ocasionada per la Covid-19.

La Regidoria d’Hisenda, encapçalada per Maria Cano, ha preparat un nou paquet de mesures fiscals per a pal·liar el màxim possible l’impacte econòmic que està generant el coronavirus. Segons ha detallat es tracta d’accions de caràcter municipal adreçades per autònoms, petites empreses i establiments amb ocupació a la via pública, que s’afegiran a les que es van adoptar el passat 20 de març.

Les noves mesures adoptades són les següents:

1- Extensió de la paralització del pagament d’un any de l’ocupació de la via pública a floristeries, expositors i resta d’establiments.
2- Paralització durant un any del pagament de l’ocupació a via pública del recinte firal permanent del passeig de Fora del Forat
3- No es cobrarà la taxa a les empreses incubades del Vinalab mentre l’espai continue tancat amb motiu de l’estat d’alarma
4- Prioritzar els contractes menors a empreses i autònoms (electricistes, fusters, ferrers… etc) per a dinamitzar l’economia local, amb més de 500.000€ d’inversió.

Cal destacar que estes mesures es van presentar ahir en Junta de Govern, després d’informar i prèvia consulta als portaveus de l’oposició, així també com al regidor no adscrit. La seua aprovació es farà per plenari.

Leave a Reply

Your email address will not be published.