fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vinar贸s aprova els compromisos que exigeix la Uni贸 Europea per gestionar fons FEDER

Vinar贸s aprova els compromisos que exigeix la Uni贸 Europea per gestionar fons FEDER

Este 茅s un pas m茅s per avan莽ar en la posada en marxa de l’Estrat猫gia de Desenvolupament Urb脿 Sostenible i Integrat (EDUSI) que duran a terme de manera conjunta Vinar貌s i Benicarl贸

Este 14 de febrer l’Ajuntament de Vinar貌s ha aprovat per unanimitat i en sessi贸 plen脿ria extraordin脿ria els compromisos que exigeix la Uni贸 Europea per gestionar fons FEDER.

“Estos compromisos contemplen un manual de procediments i s贸n un pas m茅s per poder desenvolupar l’Estrat猫gia de Desenvolupament Urb脿 Sostenible i Integrat (EDUSI) que duran a terme en conjunt les poblacions de Vinar貌s i Benicarl贸”, ha assenyalat l’alcalde de Vinar貌s, Enric Pla.

Dins d’estos compromisos tamb茅 hi ha una s猫rie de mesures antifrau i controls per garantir una bona gesti贸 dels fons; l’Ajuntament tamb茅 es compromet a facilitar la documentaci贸 que puguen requerir les institucions europees sobre esta q眉esti贸.

D’altra banda, hui 15 de febrer est脿 previst que el regidor d’Urbanisme i coordinador local del projecte, Jan Valls, assistisca a una jornada formativa i de consultes a Val猫ncia sobre la gesti贸 d’estos fons.

Leave a Reply

Your email address will not be published.