fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vinar貌s i Benicarl贸 llancen una nova campanya de difusi贸 i captaci贸 de fam铆lies acollidores

Vinar貌s i Benicarl贸 llancen una nova campanya de difusi贸 i captaci贸 de fam铆lies acollidores

S’han programat diverses accions de difusi贸 i activitats, entre elles, una xerrada informativa oberta al p煤blic per al pr貌xim 6 d’abril, a les 19.00 hores, a la Biblioteca Municipal de Vinar貌s

Ahir es va presentar en roda de premsa, la nova campanya de difusi贸 i captaci贸 de fam铆lies acollidores “Acollir 茅s Cr茅ixer”, la qual ha estat presentada pel cap del Servei d’Inf脿ncia, Adolesc猫ncia i Igualtat a Castell贸, de la Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives, Lu铆s G贸mez, l’alcalde de Vinar貌s, Enric Pla, la regidora de Pol铆tica Social, Igualtat i Discapacitat, Mamen Ruiz, Gemma Red贸, de la Secci贸 de Fam铆lia i Adopcions, i Laura Edo, representant d’AVAF.

G贸mez ha explicat que aquesta iniciativa busca que aquells menors que, per diverses circumst脿ncies, no poden estar amb les seves fam铆lies biol貌giques, puguen criar-se amb fam铆lies volunt脿ries que participen en aquest programa, evitant en la mesura del possible la seua institucionalitzaci贸 en centres o resid猫ncies.

“Vinar貌s i Benicarl贸 van ser pioneres l’any 1995 en la participaci贸 en aquest programa, que ara necessita un nou impuls a la zona, ra贸 per la qual s’ha llan莽at, en col路laboraci贸 amb els ajuntaments i diverses entitats, una campanya de difusi贸 amb l’objectiu que m茅s fam铆lies es sumen a aquest projecte”, ha assenyalat per la seua banda l’alcalde Enric Pla.

Entre les activitats programades, destaquen diverses reunions i xerrades per a professionals educatius, socials, ong’s i sanitaris, aix铆 com xerrades per al p煤blic en general. Concretament, ha assenyalat Edo, el pr貌xim 6 d’abril, a la Biblioteca Municipal, es dur脿 a terme una sessi贸 informativa amb testimonis de diverses fam铆lies acollidores. Durant la setmana vinent tamb茅 hi haur脿 diversos llocs informatius al Mercat del Dimecres de Benicarl贸 i del Dijous a Vinar貌s, a la Mostra d’Entitats de Benicarl贸 i a la Pla莽a Sant Agust铆 de Vinar貌s.

Finalment, la regidora Mamen Ruiz ha explicat que tota persona interessada major d’edat pot formar part del programa. Per a aix貌 se li proporcionar脿 una formaci贸 pr猫via, un acompanyament i una compensaci贸 econ貌mica mensual per fer front a les despeses que aquest nou membre de la fam铆lia genere. La regidora ha explicat que tots els interessats tamb茅 poden adre莽ar-se a les oficines de Pol铆tica Social de l’Ajuntament per a rebre m茅s informaci贸.

Leave a Reply

Your email address will not be published.