fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vinaròs celebra la continuïtat del conveni de col·laboració entre Saborea España i Turespaña

Vinaròs celebra la continuïtat del conveni de col·laboració entre Saborea España i Turespaña

Aquesta acció facilitarà la promoció de l’oferta gastronòmica de la localitat i li donarà prestigi, tant a nivell nacional com internacional.

Vinaròs celebra que, tal i com es ve fent des de fa sis anys, Saborea España i el Ministeri d’Indústria, Energia i Turisme, a través de Turespaña, hagin decidit renovar el seu conveni de col·laboració.

Aquest acord consolida Saborea España com a marca de turisme gastronòmic al país i detalla els seus principals projectes i línies d’actuació per promocionar els 18 municipis que formen part d’aquesta associació.

Vinaròs és un dels membres d’aquest selecte grup, de manera que, tal com indica el regidor de Turisme i Comerç, Domènec Fontanet, la renovació d’aquest conveni “suposa una excel·lent notícia que facilitarà la promoció de l’oferta gastronòmica de la localitat i li donarà prestigi, tant a nivell nacional com internacional”.

En aquest sentit, Vinaròs es beneficiarà de properes accions de la marca, com el desenvolupament d’eines de promoció i comercialització de productes a través de la plataforma On Menjar, així com de la creació de noves experiències turístiques gastronòmiques.

Un dels esdeveniments que s’impulsarà especialment aquest any, a través de Saborea España, és la celebració del Dia Mundial de la Tapa, que després de l’èxit d’edicions anteriors, tornarà a realitzar-se aquest 16 de juny i incrementarà en aquesta ocasió la seva presència internacional a més de 32 països.

Per primera vegada s’aprofundirà també en el coneixement de la tapa i els costums socials i territorials que giren entorn a ella, a través del projecte “La tapa és cultura”. D’altra banda, es planeja acostar al públic fins a Vinaròs i altres destinacions, a través de diverses jornades gastronòmiques, showcookings i tastos.

Les altres ciutats que integren l’Associació Saborea España, presidida pel xef Pedro Larumbe, són: La Corunya, Badajoz, Cambrils, Ciudad Real, Lanzarote, Logronyo, Madrid, Dénia, Pamplona, Sant Carles de la Ràpita, Segòvia, Sevilla, Salamanca, Tenerife, València, Valladolid i Saragossa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.