fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vinaròs decideix suspendre les classes davant de l’alerta taronja decretada per l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències

Vinaròs decideix suspendre les classes davant de l’alerta taronja decretada per l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències

El Govern Municipal ha decidit de forma urgent suspendre les classes, en tots els centres educatius, per demà dimecres davant de l’alerta taronja decretada per l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències de la Generalitat Valenciana.

L’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, ha explicat que “davant de l’alta possibilitat de produir-se fortes precipitacions, des del Govern Municipal s’ha decidit suspendre totes les classes per tal d’evitar situacions de risc per als alumnes i professorat”. L’alerta establerta per la Generalitat entrarà en vigor esta mateixa nit a les 24h i es preveu que es mantinga activa fins a les 18:00h de demà dimecres, depenent de l’evolució meteorològica.

Alsina ha demanat a la ciutadania precaució davant de les fortes precipitacions que podrien caure durant les hores vinents i també que respecte els senyals d’avís que s’han instal·lat en els punts més conflictius de la localitat, així també com atendre les indicacions de la Policia Local.

Recordem que l’any passat al mes d’octubre es va produir un fort episodi de pluges on es va registrar el record de precipitacions en tan sols una hora, amb 159,2 litres per metre quadrat. Alsina ha detalla que des de l’Ajuntament s’ha posat en marxa el mateix dispositiu de llavors per garantir la seguretat de tots els veïns.

Leave a Reply

Your email address will not be published.