fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vinar贸s rep una subvenci贸 i contractar脿 a una persona per al departament d’inform脿tica

Vinar贸s rep una subvenci贸 i contractar脿 a una persona per al departament d’inform脿tica

Els interessats han de ser demandants de feina i sol路licitar l’especialitat “2713 Analistes, Programadors, Dissenyadors web i multim猫dia” al SERVEF

La regidora d’Ocupaci贸, Maria Cano, ha anunciat avui que l’Ajuntament contractar脿 al juny a una persona per al departament d’inform脿tica, gr脿cies a la concessi贸 d’una subvenci贸 de 8.611,42 euros rebuda a trav茅s del Pla d’Ocupaci贸 2017, aprovat per la Diputaci贸 de Castell贸.

“El contracte tindr脿 una durada de tres mesos i mig, amb una jornada de 30 hores setmanals. Per poder optar a aquest lloc de treball, les persones aturades interessades hauran de comunicar-ho al SERVEF, pr猫via inscripci贸 com a demandants de feina i sol路licitar l’especialitat de 2713 Analistes, Programadors, Dissenyadors web i multim猫dia”, ha especificat Cano.

Altres accions per a fomentar l’ocupaci贸

D’altra banda la regidora d’Ocupaci贸 ha indicat que, seguint amb les pol铆tiques actives d’ocupaci贸 que l’Ajuntament realitza en col路laboraci贸 amb el SERVEF, l’Ag猫ncia de Desenvolupament Local (ADL) est脿 tramitant ja la sol路licitud dels programes d’incentius a la contractaci贸 de persones joves en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.