fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vinar贸s facilita formularis de sol路licitud de b煤sties pluridomiciliars i d’adhesi贸 al recurs davant la CNMC

Vinar贸s facilita formularis de sol路licitud de b煤sties pluridomiciliars i d’adhesi贸 al recurs davant la CNMC

Fins al pr貌xim 9 de juny els ve茂ns afectats per la nova disposici贸 de Correus podran lliurar els documents emplenats a l’Oficina d’Informaci贸 i Atenci贸 al Ciutad脿 (OIAC)

L’Ajuntament de Vinar貌s ha anunciat que aquesta setmana tots els ve茂ns afectats per la decisi贸 de Correus de suspendre el lliurament de cartes a domicili en diverses zones de la Costa Nord, Sud i Ermita, rebran una carta informativa sobre com est脿 el proc茅s i dos formularis relacionats amb aquesta problem脿tica.

El regidor de Participaci贸 Ciutadana, Hugo Romero, ha explicat que “entre els documents hi haur脿 una sol路licitud per a la instal路laci贸 de b煤sties pluridomiciliars, que servir脿 per a realitzar un cens d’aquells residents que opten per aquesta mesura despr茅s de l’anunci de Correus”.

D’altra banda, ha afegit Romero, tamb茅 s’enviar脿 un formulari d’adhesi贸 al recurs extraordinari interposat davant la Comissi贸 Nacional dels Mercats i la Compet猫ncia (CNMC) en contra d’aquesta disposici贸, que afectar脿 a m茅s de 6.000 ve茂ns del municipi. Els afectats podran emplenar i presentar dues c貌pies per cada formulari a l’Oficina d’Informaci贸 i Atenci贸 al Ciutad脿 (OIAC) fins al pr貌xim 9 de juny.

La carta i els formularis tamb茅 estaran disponibles a la web de l’Ajuntament, en l’apartat de destacats i es publicaran en les pr貌ximes edicions del Diariet, buscant la difusi贸 m茅s gran possible d’aquesta proposta de l’Ajuntament, que actuar脿 com a intermediari entre l’empresa i els ve茂ns afectats.

Leave a Reply

Your email address will not be published.