fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vinaròs posa en marxa la campanya “El Comerç de Vinaròs continua al teu costat”

Vinaròs posa en marxa la campanya “El Comerç de Vinaròs continua al teu costat”

Es tracta d’una nova iniciativa de la Regidoria de Desenvolupament Local per donar visibilitat als establiments que ofereixen venda per telèfon o en línia i servei a domicili.

A causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, moltes activitats econòmiques han hagut de parar i això ha afectat de ple el comerç de proximitat, que en molts casos ha hagut de tancar les seues portes.

Des de la Regidoria de Desenvolupament Local s’ha llençat la campanya “El comerç de Vinaròs continua al teu costat”, per tal de comunicar a la ciutadania que el comerç de Vinaròs continua actiu en estos moments tan complicats.

Amb esta iniciativa es pretén visibilitzar aquells establiments comercials i de serveis de Vinaròs que continuen prestant servei, de manera telefònica o en línia i aquells que, a més a més, disposen d’un servei de repartiment a domicili.

Només en una setmana s’han adherit un total de 33 establiments de la nostra ciutat, que continuen treballant per tal d’apropar els productes i serveis a la ciutadania, perquè ara “cal que ens quedem a casa”. Cal destacar que aquells establiments que vulguen adherir-se a la iniciativa només han de omplir el formulari mitjançant el següent enllaç bit.ly/COMERÇVINAROS. El llistat amb els establiments adherits s’actualitzarà diàriament i es podrà consultar a la galeria comercial de Vinaròs
La regidora de Desenvolupament Local, Anna Fibla, ha indicat que des de l’Ajuntament es donarà tot el suport necessari per ajudar a mantenir el sector comercial i de serveis, fonamental per a l’economia de Vinaròs.

Leave a Reply

Your email address will not be published.