Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vinaròs rep la visita del Director General d’Obres Públiques i la Subdirectora General de Ports

Vinaròs rep la visita del Director General d’Obres Públiques i la Subdirectora General de Ports

S’ha anunciat que sortirà ja a licitació la reparació del moll que hi ha davant la Llotja, que és una de les inversions que Ports té previstes per a este any a la localitat

Este dijous 9 de febrer l’alcalde Enric Pla i el regidor d’Urbanisme Jan Valls, van rebre la visita del director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, acompanyat per la subdirectora general de Ports, Aeroports i Costes, Pilar Álvarez, i de diversos tècnics de la Generalitat Valenciana.

Durant esta visita es va realitzar un recorregut per totes les instal·lacions del Port perquè el director d’Obres i Serveis pogués conèixer personalment i en detall les diferents parts, activitats i concessions que en depenen.

“A més se’ns ha anunciat que sortirà ja a licitació la reparació del moll davant de la Llotja, que és una de les inversions que Ports té previstes per a este any a Vinaròs”, ha indicat Pla.

L’alcalde ha afirmat que s’ha aprofitat la visita per a plantejar novament diverses qüestions pendents, com és la situació en què es troba la Casa del Mar i els carrers i altres instal·lacions de Vinaròs que depenen de Ports.

Leave a Reply

Your email address will not be published.