fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vinar貌s signa un conveni per potenciar la rehabilitaci贸 d鈥檋abitatges

Vinar貌s signa un conveni per potenciar la rehabilitaci贸 d鈥檋abitatges

Els consistoris i mancomunitats conformaran una xarxa d鈥橭ficines d鈥橧nformaci贸 i Rehabilitaci贸 (OIR)

L’alcalde de Vinar貌s, Enric Pla, ha assistit aquest mat铆 a Val猫ncia a la signatura d’un conveni amb la Conselleria d’Habitatge, Obres P煤bliques i Vertebraci贸 del Territori, per potenciar la rehabilitaci贸 d’habitatges i per a la creaci贸 d’una xarxa d’Oficines d’Informaci贸 i Rehabilitaci贸 (OIR).

“Un total de 80 ajuntaments valencians formem part d’aquest projecte, que a trav茅s d’una xarxa de municipis permetr脿 treballar en conjunt per dinamitzar la rehabilitaci贸 d’edificis i la renovaci贸 urbana”, ha explicat Pla.

En cada un d’aquests consistoris o a la seu de la mancomunitat s’establir脿 un punt d’informaci贸 relacionat amb la rehabilitaci贸 d’habitatges, per tal de facilitar al ciutad脿 interessat i al professional del sector la informaci贸 que necessite. A m茅s, s’organitzaran jornades i esdeveniments diversos.

Els ajuntaments col路laboraran tamb茅 en el proc茅s participatiu de l’Estrat猫gia Valenciana per a la Renovaci贸 Urbana i aportaran informaci贸 a l’Observatori de l’H脿bitat i Segregaci贸 Urbana. A m茅s de facilitar informaci贸 per a la determinaci贸 d’脌rees Urbanes Sensibles, aportaran experi猫ncies de gesti贸.

Vinar貌s, ha recordat Pla, tamb茅 participa en el Pla Renhata, un programa innovador de finan莽ament auton貌mic amb 4 milions d’euros destinats a ajudes per a la reforma interior d’habitatges.

Leave a Reply

Your email address will not be published.