fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vinaròs signa un conveni per potenciar la rehabilitació d’habitatges

Vinaròs signa un conveni per potenciar la rehabilitació d’habitatges

Els consistoris i mancomunitats conformaran una xarxa d’Oficines d’Informació i Rehabilitació (OIR)

L’alcalde de Vinaròs, Enric Pla, ha assistit aquest matí a València a la signatura d’un conveni amb la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, per potenciar la rehabilitació d’habitatges i per a la creació d’una xarxa d’Oficines d’Informació i Rehabilitació (OIR).

“Un total de 80 ajuntaments valencians formem part d’aquest projecte, que a través d’una xarxa de municipis permetrà treballar en conjunt per dinamitzar la rehabilitació d’edificis i la renovació urbana”, ha explicat Pla.

En cada un d’aquests consistoris o a la seu de la mancomunitat s’establirà un punt d’informació relacionat amb la rehabilitació d’habitatges, per tal de facilitar al ciutadà interessat i al professional del sector la informació que necessite. A més, s’organitzaran jornades i esdeveniments diversos.

Els ajuntaments col·laboraran també en el procés participatiu de l’Estratègia Valenciana per a la Renovació Urbana i aportaran informació a l’Observatori de l’Hàbitat i Segregació Urbana. A més de facilitar informació per a la determinació d’Àrees Urbanes Sensibles, aportaran experiències de gestió.

Vinaròs, ha recordat Pla, també participa en el Pla Renhata, un programa innovador de finançament autonòmic amb 4 milions d’euros destinats a ajudes per a la reforma interior d’habitatges.

Leave a Reply

Your email address will not be published.