fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vinar贸s sol路licita un ajornament dels canvis en el repartiment de correu

Vinar贸s sol路licita un ajornament dels canvis en el repartiment de correu

L鈥檃lcalde Enric Pla demana m茅s temps a Correus, donat l’actual estat de la q眉esti贸 i la proximitat de la data anunciada per a l’entrada en vig猫ncia de les noves disposicions.

L’alcalde Enric Pla ha anunciat aquest divendres en roda de premsa que ahir es va rebre a l’Ajuntament la resoluci贸 de la Comissi贸 Nacional dels Mercats i de la Compet猫ncia (CNMC), sobre el recurs extraordinari interposat per tractar d’evitar que es port茅s a terme la suspensi贸 del repartiment de correspond猫ncia a domicili per part de Correus en algunes zones de la Costa Nord, Sud i Ermita de Vinar貌s.

La inadmissi贸 d’aquest recurs, explica Pla, “no ens alegra, per貌 aquesta resoluci贸 confirma en les conclusions que el procedir de l’Ajuntament ha estat encertat, ja que d’haver-se presentat un recurs contenci贸s administratiu, probablement i donada la jurisprud猫ncia existent, aquest hauria estat rebutjat per falta de legitimitat de l’ajuntament en aquesta q眉esti贸”.

L’alcalde assenyala que aquest 茅s l’escenari que tamb茅 van plantejar els serveis jur铆dics municipals, de manera que “considerem que el cam铆 per poder revertir aquesta situaci贸 en algunes zones, 茅s demostrar que en Boverals, Saldonar, Ameradors, Salines, Col貌nia Europa i Cala Puntal , s铆 que es supera el nombre m铆nim de persones per hect脿rea, el que permetria canviar la seua consideraci贸 de zones de poblaci贸 dispersa i tornar per tant al servei de lliurament de correu a domicili “.

“Ara estem treballant en aquesta l铆nia i per aix貌 茅s positiu que en la resoluci贸 de la CNMC s’haja acceptat traslladar la nova informaci贸 aportada a la Direcci贸 de Transports i Sector Postal, per tal que pugue ser avaluada”, ha agregat Pla.

Donada la proximitat de la data d’entrada en vigor de les noves disposicions de Correus (2 de maig), l’alcalde ha sol路licitat al director de zona de Correus ajornar aquest canvi en el servei fins que la mateixa Direcci贸 de Transports i Sector Postal es pronuncie. A m茅s, indica, a hores d’ara no hi ha instal路lades encara b煤sties pluridomicili脿ries concentrades en les 脿rees afectades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.