fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vinarós sol·licita un ajornament dels canvis en el repartiment de correu

Vinarós sol·licita un ajornament dels canvis en el repartiment de correu

L’alcalde Enric Pla demana més temps a Correus, donat l’actual estat de la qüestió i la proximitat de la data anunciada per a l’entrada en vigència de les noves disposicions.

L’alcalde Enric Pla ha anunciat aquest divendres en roda de premsa que ahir es va rebre a l’Ajuntament la resolució de la Comissió Nacional dels Mercats i de la Competència (CNMC), sobre el recurs extraordinari interposat per tractar d’evitar que es portés a terme la suspensió del repartiment de correspondència a domicili per part de Correus en algunes zones de la Costa Nord, Sud i Ermita de Vinaròs.

La inadmissió d’aquest recurs, explica Pla, “no ens alegra, però aquesta resolució confirma en les conclusions que el procedir de l’Ajuntament ha estat encertat, ja que d’haver-se presentat un recurs contenciós administratiu, probablement i donada la jurisprudència existent, aquest hauria estat rebutjat per falta de legitimitat de l’ajuntament en aquesta qüestió”.

L’alcalde assenyala que aquest és l’escenari que també van plantejar els serveis jurídics municipals, de manera que “considerem que el camí per poder revertir aquesta situació en algunes zones, és demostrar que en Boverals, Saldonar, Ameradors, Salines, Colònia Europa i Cala Puntal , sí que es supera el nombre mínim de persones per hectàrea, el que permetria canviar la seua consideració de zones de població dispersa i tornar per tant al servei de lliurament de correu a domicili “.

“Ara estem treballant en aquesta línia i per això és positiu que en la resolució de la CNMC s’haja acceptat traslladar la nova informació aportada a la Direcció de Transports i Sector Postal, per tal que pugue ser avaluada”, ha agregat Pla.

Donada la proximitat de la data d’entrada en vigor de les noves disposicions de Correus (2 de maig), l’alcalde ha sol·licitat al director de zona de Correus ajornar aquest canvi en el servei fins que la mateixa Direcció de Transports i Sector Postal es pronuncie. A més, indica, a hores d’ara no hi ha instal·lades encara bústies pluridomiciliàries concentrades en les àrees afectades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.