fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vint aturats onders aconsegueixen el certificat de professionalitat

Vint aturats onders aconsegueixen el certificat de professionalitat

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha entregat aquest matí a veïns del municipi els certificats de professionalitat, reconeguts pel Ministeri d’Ocupació, que els acredita haver superat una especialitat formativa. En total, 20 onders han participat en aquest Programa de Formació Professional que compta amb una subvenció de la Generalitat Valenciana a través del SERVEF.

10 alumnes han cursat l’especialitat ‘Neteja en espais oberts i instal·lacions industrials’, que s’ha impartit en l’aulari de Monteblanco. És un curs sobre neteja que ha comptat amb un total de 220 hores formatives, de les quals 80 hores han sigut pràctiques en empreses. Altres 10 alumnes s’han format en l’especialitat ”d’Operacions auxiliars de serveis administratius i generals’, que s’ha impartit en el Centre d’Ocupació i Cultura i que ha comptat amb 440 hores formatives, 40 d’elles pràctiques.

L’alcalde ha donat l’enhorabona a tots els participants per assistir a aquests cursos que els ha permès millorar el seu currículum i els ajudarà a posicionar la seua candidatura en ofertes d’ocupació relacionades. Finalment, ha felicitat especialment als alumnes que han trobat treball gràcies a l’obtenció d’aquest certificat. “Aquest fet certifica que l’aposta de l’equip de govern està generant llocs de treball entre els onders”, ha conclòs Huguet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.