fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Vint aturats onders aconsegueixen el certificat de professionalitat

Vint aturats onders aconsegueixen el certificat de professionalitat

L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha entregat aquest mat铆 a ve茂ns del municipi els certificats de professionalitat, reconeguts pel Ministeri d’Ocupaci贸, que els acredita haver superat una especialitat formativa. En total, 20 onders han participat en aquest Programa de Formaci贸 Professional que compta amb una subvenci贸 de la Generalitat Valenciana a trav茅s del SERVEF.

10 alumnes han cursat l’especialitat ‘Neteja en espais oberts i instal路lacions industrials’, que s’ha impartit en l’aulari de Monteblanco. 脡s un curs sobre neteja que ha comptat amb un total de 220 hores formatives, de les quals 80 hores han sigut pr脿ctiques en empreses. Altres 10 alumnes s’han format en l’especialitat ”d’Operacions auxiliars de serveis administratius i generals’, que s’ha impartit en el Centre d’Ocupaci贸 i Cultura i que ha comptat amb 440 hores formatives, 40 d’elles pr脿ctiques.

L’alcalde ha donat l’enhorabona a tots els participants per assistir a aquests cursos que els ha perm猫s millorar el seu curr铆culum i els ajudar脿 a posicionar la seua candidatura en ofertes d’ocupaci贸 relacionades. Finalment, ha felicitat especialment als alumnes que han trobat treball gr脿cies a l’obtenci贸 d’aquest certificat. “Aquest fet certifica que l’aposta de l’equip de govern est脿 generant llocs de treball entre els onders”, ha concl貌s Huguet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.