fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Vint persones ferides en la mascletà de València

Vint persones ferides en la mascletà de València

Dos persones estan en estat greu.

Una carcassa pirotècnica ha explotat en el sòl en lloc de en l’aire, causant la lesió de més de vint persones en la plaça de l’Ajuntament de València. Segons fonts municipals, l’incident es va produir en la zona de seguretat a l’altura d’una administració de loteries propera. Les primeres investigacions apunten que podria haver-hi hagut una fallada en un dels tubs que sostenia la carcassa.

De les més de vint persones ferides, dues es troben en estat greu, una dona de 35 anys i un home de mitjana edat, que han estat traslladats a un centre hospitalari per rebre atenció mèdica. Cinc persones han hagut de ser evacuades immediatament als centres sanitaris per ser ateses. No obstant això, la majoria dels afectats presenten ferides lleus i han estat atesos en un lloc d’assistència de la Creu Roja a València, on els tretze ferits presentaven lesions i cremades a les cames provocades per la metralla.

Malgrat l’incident, la festa de les Falles continua, i les autoritats han demanat a la població que segueixen les mesures de seguretat establides per evitar més accidents.

Leave a Reply

Your email address will not be published.