fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Visita ve茂nal al bar-cafeteria del parc Ribalta de Castell贸 que obrir脿 en 2018

Visita ve茂nal al bar-cafeteria del parc Ribalta de Castell贸 que obrir脿 en 2018

Els regidors Antonio Lorenzo i Ignasi Garcia acompanyen a una delegaci贸 del Districte Centre al costat de t猫cnics municipals.

Una delegaci贸 ve茂nal del Districte Centre de Castell贸 ha visitat la caseta del Pou del parc Ribalta, la reforma de la qual per a recuperar el servei de bar-cafeteria est脿 a punt de concloure. El tinent d’Alcaldia del Districte Centre i edil de Gesti贸 Municipal, Antonio Lorenzo, i el regidor i vicepresident del Districte, Ignasi Garcia, han acompanyat junt en esta visita als representants ve茂nals en la qual tamb茅 ha participat el responsable del Negociat de Gesti贸 Mediambiental, Juan Carlos Sanchis, i l’arquitecte municipal Blas Jovells.

El regidor Antonio Lorenzo ha subratllat “la import脿ncia d’una actuaci贸 com esta que permetr脿 potenciar l’煤s social d’un dels parcs m茅s emblem脿tics de la nostra ciutat, i un s铆mbol per als castellonencs, i que at茅n una demanda ve茂nal per recuperar un servei que es va perdre fa anys”.

En esta mateixa l铆nia s’ha manifestat el regidor Ignasi Garcia, qui ha insistit que “este tipus d’actuacions contribueixen a millorar la qualitat de vida, a recuperar espais per a la ciutadania i demostren la voluntat del Govern municipal per executar les propostes que ens arriben a trav茅s d’espais de participaci贸 com el de les juntes de districte”.

La remodelaci贸 de la caseta del Pou, i de l’antic colomar com a banys p煤blics, estan a punt de finalitzar. El parc Ribalta recuperar脿 en 2018 el servei de quiosc-bar, que comptar脿 amb cuina, barra i zona de p煤blic per a 10-12 persones amb almenys dues taules, mentre que el porxo de l’antiga construcci贸 es destinar脿 a terrassa, amb taules i cadires en contacte directe amb la riquesa bot脿nica del parc.

La inversi贸 d’estes obres, inclosa la rehabilitaci贸 de l’antic colomar del parc per a convertir-ho en banys p煤blics, ascendeix a m茅s de 177.000 euros. En la intervenci贸 en el colomar per a la seua adequaci贸 com a serveis higi猫nics del quiosc, es va projectar la substituci贸 total dels dos porxos actualment existents en la seua planta baixa; la col路locaci贸 de revestiments cer脿mics en parets i de mosaic antilliscant en s貌ls dels dos espais destinats a cond铆cies; la restauraci贸 de finestres i reixes amb substituci贸 dels vidres; la substituci贸 de portes; i la restauraci贸, neteja i tractament antigrafit del revestiment exterior de la planta baixa i de la torre, a la qual s’aplicar脿 tractament de pintura i en la qual s’instal路lar脿 un sistema per a allunyar les aus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.