fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Xiva comptar脿 amb un caixer autom脿tic

Xiva comptar脿 amb un caixer autom脿tic

Durant esta setmana es realitzaran els treballs d’instal路laci贸 i d’adaptaci贸 de l’espai municipal del bar.

Xiva comptar脿 amb el servei de caixer autom脿tic de CaixaBank en els pr貌xims dies. Aix铆, avui han comen莽at els treballs d’instal路laci贸 d’aquest en l’edifici municipal on tamb茅 est脿 situat el bar i apartaments tur铆stics. Les diferents tasques i empreses encarregades del funcionament d’aquest servei treballaran durant esta setmana per a instal路lar el caixer i adaptar l’espai perqu猫 siga accessible. Des de l’ajuntament de Morella avisaran al ve茂nat quan aquest estiga en funcionament.

El de Xiva 茅s un dels 135 caixers autom脿tics que instal路lar脿 la Generalitat Valenciana arreu de la comunitat per apropar els serveis bancaris en aquells municipis que no tenen oficines. Quan va eixir este programa, des de l’ajuntament de Morella es va consultar a totes les pedanies i el ve茂nat de Xiva va creure que era un projecte positiu tenint en compte les seues necessitats. Tamb茅 茅s important donar servei als i les visitants, ja que l’activitat tur铆stica de Xiva 茅s molt important per ser una de les poblacions amb m茅s places tur铆stiques de tota la comarca dels Ports.

L’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, “ha destacat que 茅s un servei molt necessari en poblacions menudes, com 茅s el cas de Xiva, i evitar despla莽aments per a traure diners”. L’edil ha explicat que “Xiva 茅s una joia i un poble molt din脿mic, conegut pel seu paisatge, les seues croquetes i l’important turisme rural” per la qual cosa “este ser脿 un nou servei important per a les ve茂nes i ve茂nes i per a tota eixa activitat, per tant, es va creure necessari cedir l’espai per a poder tindre un caixer autom脿tic”. Finalment, Rhams茅s ha comentat que “en les 煤ltimes setmanes, tamb茅 hem treballat en diverses millores i inversions que s’executaran durant els pr貌xims mesos a Xiva”.

Altres millores a Xiva

Des de la regidoria d’Obres i la regidoria delegada de Xiva es treballa en diversos projectes que es desenvoluparan durant els seg眉ents mesos. Aix铆, s’instal路lar脿 una barana al primer tram del cam铆 del Roser, aix铆 com mobiliari urb脿. Tamb茅 s’han previst actuacions de millora de l’acc茅s al cementeri, la restauraci贸 de la porta d’entrada i la col路locaci贸 de columbaris nous. Una altra de les actuacions importants ser脿 la instal路laci贸 de lavabos p煤blics al Forn de Xiva. Finalment, s’ha previst realitzar una reuni贸 informativa ve茂nal d’ac铆 a poc temps i quan la situaci贸 sanit脿ria siga favorable, per abordar aquestes q眉estions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.