fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Xiva obri l鈥檈difici del forn durant les festes

Xiva obri l鈥檈difici del forn durant les festes

L鈥檈difici del forn ha estat una important rehabilitaci贸 per albergar activitats per als xivatans i xivatanes.

Xiva va inaugurar ahir l’edifici del forn despr茅s de la rehabilitaci贸 que s’ha dut a terme durant els 煤ltims mesos. D’esta manera, s’ha aprofitat el cap de setmana de les festes per a reobrir este i mostrar als xivatans i xivatanes l’empla莽ament que servir脿 per a realitzar gran varietat d’activitats al poble. L’actuaci贸 ha sigut molt important i tracta de donar un 煤s continuat a l’edifici que no es conservava en bon estat.

D’esta manera, l’alcalde de Morella, Rhams茅s Ripoll茅s, ha destacat que “es tracta d’un edifici que era necessari rehabilitar i donar un 煤s continuat perqu猫 els ve茂ns i ve茂nes de Xiva puguen organitzar activitats i gaudir de les mateixes”. A m茅s, l’edil ha comentat que “recuperar un edifici com este 茅s recuperar, tamb茅, la mem貌ria com a poble”. Les obres han avan莽at a bon ritme i l’edifici llueix amb tota la seua esplendor. Aix铆, els xivatans i xivatanes podran albergar m茅s actes culturals, reunions, confer猫ncies i xerrades dins d’este edifici emblem脿tic de la localitat a m茅s del mateix 煤s de forn del poble.

Finalment, Xiva ha celebrat este cap de setmana les seues festes. D’esta manera, la poblaci贸 ha viscut uns dies d’activitat intensa on han pogut gaudir d’estos dies amb caminades, parcs infantils, cucanyes, cercaviles, sopars de germanor, jocs i actes tradicionals. Les festes de Xiva s贸n els dies que m茅s ambient es viu a la localitat, d’esta manera, la poblaci贸 es multiplica per a gaudir d’estos dies especials.

Leave a Reply

Your email address will not be published.