fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

25 persones s’han beneficiat del Pla d’Ocupació a Benicàssim durant 3 mesos

25 persones s’han beneficiat del Pla d’Ocupació a Benicàssim durant 3 mesos

La contractació ha format part del Pla Reactiva per a pal·liar els efectes negatius derivats de la crisi de la Covid-19.

L’Ajuntament de Benicàssim ha finalitzat el reforç la plantilla municipal amb la contractació de 25 persones per un període de tres mesos. Una contractació que s’emmarca dins del Pla d’Ocupació.

Durant este temps i a jornada completa, els llocs a cobrir han sigut huit ajudants d’operari de brigada d’obres municipal, un operari d’usos múltiples, un formador ambiental, tres informadors ciutadans/recepcionistes i dos auxiliars administratius per a reforç en la tramitació d’expedients administratius. A més, deu educadors ambientals s’han encarregat de conscienciar a la ciutadania de la importància de cuidar de l’entorn i han donat un servei de proximitat a la ciutadania sobre les millors pràctiques en matèria de gestió de residus.

Per a la contractació de 25 persones dins del Pla d’Ocupació, l’Ajuntament de Benicàssim ha destinat 203.995,71 euros i forma part del paquet de mesures incloses en la línia estratègica Benicàssim Empra que forma part del projecte global Reactiva Benicàssim per a pal·liar els efectes negatius de la crisi sanitària, econòmica i social derivada de la propagació de la Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published.