fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

25 persones s’han beneficiat del Pla d’Ocupaci贸 a Benic脿ssim durant 3 mesos

25 persones s’han beneficiat del Pla d’Ocupaci贸 a Benic脿ssim durant 3 mesos

La contractaci贸 ha format part del Pla Reactiva per a pal路liar els efectes negatius derivats de la crisi de la Covid-19.

L’Ajuntament de Benic脿ssim ha finalitzat el refor莽 la plantilla municipal amb la contractaci贸 de 25 persones per un per铆ode de tres mesos. Una contractaci贸 que s’emmarca dins del Pla d’Ocupaci贸.

Durant este temps i a jornada completa, els llocs a cobrir han sigut huit ajudants d’operari de brigada d’obres municipal, un operari d’usos m煤ltiples, un formador ambiental, tres informadors ciutadans/recepcionistes i dos auxiliars administratius per a refor莽 en la tramitaci贸 d’expedients administratius. A m茅s, deu educadors ambientals s’han encarregat de conscienciar a la ciutadania de la import脿ncia de cuidar de l’entorn i han donat un servei de proximitat a la ciutadania sobre les millors pr脿ctiques en mat猫ria de gesti贸 de residus.

Per a la contractaci贸 de 25 persones dins del Pla d’Ocupaci贸, l’Ajuntament de Benic脿ssim ha destinat 203.995,71 euros i forma part del paquet de mesures incloses en la l铆nia estrat猫gica Benic脿ssim Empra que forma part del projecte global Reactiva Benic脿ssim per a pal路liar els efectes negatius de la crisi sanit脿ria, econ貌mica i social derivada de la propagaci贸 de la Covid-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published.