fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Almassora crea una borsa de treball per a personal administratiu

Almassora crea una borsa de treball per a personal administratiu

Esta borsa seria per cobrir substitucions en la Resid猫ncia i Centre de Dia Municipal de Persones Majors Dependents d’Almassora.

La localitat d’Almassora ha decidit crear una borsa de treball per totes aquelles persones que estiguen buscant treballar com a personal administratiu. Seria per cobrir les substitucions que puguen necessitar a la Resid猫ncia Municipal de la tercera edat d’Almassora.

El sistema de selecci贸 que s’utilitzar脿 consisteix en una 煤nica fase consistent en un concurs de m猫rits.

Per tal de poder accedir a esta borsa de treball, els aspirants hauran de tenir la nacionalitat espanyola i tindre com a m铆nim 16 anys, estar en possessi贸 del cicle de Formaci贸 Professional de grau mitj脿 de gesti贸 administrativa o equivalent, tenir com a m铆nim el nivell B2 de valenci脿 acreditat, no patir cap malaltia ni defecte f铆sic i no haver estat inhabilitat per a l’exercici de la funci贸 p煤blica.

Totes les persones que complisquen estos requisits podran presentar la seua inst脿ncia de sol路licitud al Registre General d’Entrada de la Resid猫ncia, ubicat en l’avinguda Generalitat, 20 a Almassora en un termini de 10 dies h脿bils a partir del dia de hui.

S’ha de tenir en compte que amb la inst脿ncia s’haur脿 d’adjuntar una fotoc貌pia del DNI, el t铆tol que acredite els estudis de gesti贸 administrativa o equivalent, el certificat del nivell de valenci脿 i l’autoavaluaci贸 de la persona aspirant.

Pots trobar m茅s informaci贸 a: https://bop.dipcas.es/PortalBOP/obtenerPdfAnuncio.do?idAnuncio=102988

Leave a Reply

Your email address will not be published.