Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Ara Formació de Vila-real programa 12 nous cursos fins a final d’any i reforça l’orientació laboral d’aturats majors de 45 anys

Ara Formació de Vila-real programa 12 nous cursos fins a final d’any i reforça l’orientació laboral d’aturats majors de 45 anys

El programa Ara Formació que impulsa la Regidoria d’Economia a través de l’Agència de Desenvolupament Local ha programat 12 nous cursos per a la recta final de l’any amb què preveu superar en este 2019 la xifra de 302 alumnes registrada el passat 2018.

La planificació de cursos de Ara Formació per als mesos de setembre a desembre inclou una dotzena d’iniciatives formatives amb un total de 162 hores, dirigides a persones en situació de desocupació i també a empreses i comerços locals que volen millorar les seues estratègies de negoci. Durant el primer semestre, Ara Formació va realitzar un total de 13 tallers i cursos en els quals van participar 171 alumnes.

La programació d’este segon semestre arrancarà este setembre amb dos cursos d’orientació laboral destinats a aturats majors de 45 anys que estiguen en cerca activa d’ocupació, en els quals es treballarà en les opcions en les quals tenen més oportunitats d’èxit. Així, d’una banda, els dies 19 i 20 es desenvoluparà el curs ‘Motivació per a majors de 45 anys’, mentre que per als dies 24 i 26 de setembre s’ha programat la formació ‘Oportunitats de negoci per a majors de 45 anys’. El dia 23 de setembre es durà a terme una jornada dirigida a empreses, sota el títol ‘Vendre en internet: obligacions legals’.

A l’octubre, els dies 14 i 15, els comerços tenen l’oportunitat de formar-se en la venda online amb el curs ‘Vull vendre en xarxes socials, com ho faig?’. A més, els dies 22, 23 i 24 s’oferirà un curs pràctic per a empreses en gestió laboral, alta en Reta i alta en treballadors.

Al novembre, la programació de Ara Formació serà especialment intensa, amb fins a cinc cursos i tallers sobre Instagram creatiu, presentacions eficaces, eines de Google per al desenvolupament professional, alfabetització informàtica o com parlar i presentar en públic de forma eficaç.
Finalment, la programació es tancarà al desembre amb un curs sobre vídeo màrqueting, del 9 a l’11 de desembre, i un altre de certificat digital per a la inserció sociolaboral els dies 17, 18 i 19 del mateix mes.

L’any 2018, Ara Formació va programar 24 curos als quals van acudir un total de 302 alumnes, per la qual cosa en 2019 es preveu superar la xifra donat que en el primer semestre de l’any es van realitzar 13 cursos amb un total de171 assistents.

Estos cursos són impartits per la Cambra de Comerç de Castelló i la Diputació de Castelló i es realitzen en el viver d’empreses de Vila-real, al carrer Monestir de Poblet. La formació és totalment gratuïta i la inscripció es realitza online en cadascun dels cursos de la programació en http://portaltreball.blogspot.com/p/ara-formacio-2.html. Els interessats també es poden dirigir a l’Agència de Desenvolupament Local, situada en l’avinguda La Murà, 28.

Leave a Reply

Your email address will not be published.