fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benicarl贸 fomenta la inserci贸 sociolaboral de persones en situaci贸 o risc d’exclusi贸 social

Benicarl贸 fomenta la inserci贸 sociolaboral de persones en situaci贸 o risc d’exclusi贸 social

La Regidoria de Serveis Socials i Pol铆tiques Inclusives est脿 duent a terme la tasca a trav茅s del programa 芦Itineraris Integrats d’Inserci贸 Laboral禄.

La iniciativa pret茅n que les persones es desenvolupen social i professionalment i que aix貌 els ajude a millorar la seua ocupabilitat.

L’Ajuntament de Benicarl贸, a trav茅s de la Regidoria de Serveis Socials i Pol铆tiques Inclusives, est脿 fomentant la inserci贸 sociolaboral de les persones en situaci贸 o risc d’exclusi贸 social amb el programa 芦Itineraris Integrats d’Inserci贸 Laboral禄. Aquesta iniciativa t茅 l’objectiu d’ajudar les persones que vulguen integrar-se o reintegrar-se al mercat laboral i tamb茅 d’assistir les que vulguen millorar professionalment.

El projecte es du a terme mitjan莽ant la creaci贸 d’itineraris d’inserci贸 sociolaboral, que permeten fer un seguiment complet i personalitzat de cadascuna de les persones que participen en el projecte. El treball comen莽a per l’acollida i un diagn貌stic sociolaboral individualitzat, a la fi d’establir el perfil d’ocupabilitat dels participants. Posteriorment es dissenya i desenvolupa l’itinerari individualitzat per a cada persona, on s’estableixen els objectius, la relaci贸 d’accions de promoci贸 personal i de millora de l’ocupabilitat, i tamb茅 els suports personalitzats necessaris.

Dins del programa s’acompanya les persones usu脿ries en el desenvolupament de les seues compet猫ncies personals (comunicaci贸, treball en equip, organitzaci贸…), tamb茅 es parla de les compet猫ncies professionals (cerca d’interessos, definici贸 de l’objectiu professional, coneixement del mercat laboral, eines de cerca d’ocupaci贸…), i fins i tot es tracten aspectes relacionats amb l’actitud (inter猫s, motivaci贸 o autoestima).

El programa est脿 finan莽ant per la Conselleria d’Igualtat i Pol铆tiques Inclusives i s’emmarca en el programa operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana. Est脿 condu茂t i gestionat per professionals especialistes en l’脿mbit de la integraci贸 i l’orientaci贸 laboral que formen part de l’equip de l’脌rea de Serveis Socials i Pol铆tiques Inclusives.

Leave a Reply

Your email address will not be published.