fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim contractar脿 a quatre joves desocupats a trav茅s de Garantia Juvenil

Benic脿ssim contractar脿 a quatre joves desocupats a trav茅s de Garantia Juvenil

Es contractaran a un t猫cnic mitj脿 en Turisme, un t猫cnic mitj脿 en ocupaci贸 i dos informadors ciutadans.

L’Ajuntament de Benic脿ssim, a trav茅s de la Regidoria de Promoci贸 Econ貌mica juntament amb l’Ag猫ncia d’Ocupaci贸 i Desenvolupament Local, han informat que es contractar脿 en els pr貌xims mesos, amb els programes de foment de l’ocupaci贸 EMCUJU i EMPUJU, a un total de quatre joves menors de 30 anys, amb una inversi贸 superior als 100.000 euros, per a treballar en diferents 脿rees municipals durant un per铆ode de 12 mesos. Els interessats hauran d’estar inscrits en el Programa Nacional de Garantia Juvenil en l’脿mbit de la Comunitat. L’actuaci贸 est脿 cofinan莽ada per la Uni贸 Europea a trav茅s del Programa Operatiu d’ocupaci贸 Juvenil del Fons Social Europeu (FSE) 2014-2020. Com han indicat des del consistori, es contractaran a un t猫cnic mitj脿 En Turisme, un t猫cnic mitj脿 en Ocupaci贸 i dos informadors ciutadans.

El programa EMPUJU compta amb una subvenci贸 de la Generalitat Valenciana de 34.414,48 euros i una aportaci贸 de l’Ajuntament de Benic脿ssim de 26.161,73 euros, mentre que la subvenci贸 del Consell per al EMCUJU 茅s de 34.414,80 euros i una aportaci贸 del consistori de 20.432,29 euros.
Per a sol路licitar la inclusi贸 en el proc茅s de selecci贸, l’Administraci贸 auton貌mica nom茅s exigeix titulaci贸 acad猫mica i que la persona no ha treballat en el dia natural anterior al moment de la seua contractaci贸. Labora efectuar脿 un sondeig entre aturats menors de 30 anys inscrits com a demandants d’ocupaci贸.

Quedaran excloses les persones en atur que hagen participat anteriorment en els programes EMPUJU i EMCUJU.

Labora comunicar脿 a l’Ajuntament de Benic脿ssim la llista de persones preseleccionades. En el cas dels informadors tur铆stics (programa EMPUJU) nom茅s es requerir脿 la titulaci贸 d’ESO, mentre que el programa EMCUJU 煤nicament inclour脿 a joves que es troben en possessi贸 d’alguna de les seg眉ents titulacions: llicenciat o diplomat universitari, enginyer o enginyer t猫cnic, arquitecte o arquitecte t猫cnic, grau universitari, estudis de postgrau universitari, doctorat, t猫cnic o t猫cnic superior de formaci贸 professional reglada, certificat de professionalitat o altres titulacions oficialment reconegudes com a equivalents a les anteriors.

Leave a Reply

Your email address will not be published.