fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Benic脿ssim refor莽a la plantilla municipal amb 25 persones durant tres mesos

Benic脿ssim refor莽a la plantilla municipal amb 25 persones durant tres mesos

La contractaci贸 s’emmarca dins del projecte ‘Reactiva Benic脿ssim’ per a pal路liar els efectes negatius derivats de la propagaci贸 de la Covid-19

L’Ajuntament de Benic脿ssim ha refor莽at la plantilla municipal amb la contractaci贸 de 25 persones dins del Pla d’Ocupaci贸 que permet la contractaci贸 d’aturats per un per铆ode de tres mesos.

D’acord amb les bases del Pla d’Ocupaci贸, el Punt LABORA (antic Centre SERVEF) va efectuar la preselecci贸 de 80 candidats conforme als criteris estipulats i posteriorment, d’entre ells, l’Ag猫ncia d’Ocupaci贸 i Desenvolupament Local de Benic脿ssim (Aedl), ha seleccionat a 25 treballadors/es mitjan莽ant la baremaci贸 de la seua situaci贸 social i que ja s’han incorporat als seus llocs de treball. La regidora de Promoci贸 Econ貌mica, Vanessa Batalla, ha posat en valor el treball realitzat des de la Aedl “que col路labora en la cerca activa d’ocupaci贸, formaci贸 i realitzaci贸 de pr脿ctiques i, en este cas, s’ha treballat intensament per activar com m茅s prompte millor este Pla en el qual han prevalgut els criteris socials a l’hora de valorar als candidats”.

Per a la contractaci贸 de 25 persones dins del Pla d’Ocupaci贸, l’Ajuntament de Benic脿ssim ha destinat 203.995,71 euros i forma part del paquet de mesures incloses en la l铆nia estrat猫gica Benic脿ssim Empra que forma part del projecte global Reactiva Benic脿ssim per a pal路liar els efectes negatius de la crisi sanit脿ria, econ貌mica i social derivada de la propagaci贸 de la Covid-19. L’alcaldessa, Susana Marqu茅s, ha indicat que “la millor pol铆tica econ貌mica 茅s la creaci贸 i manteniment de l’ocupaci贸 per aix貌 es fa m茅s necessari, si cap, afavorir l’ocupabilitat”.

Els llocs a cobrir s贸n huit ajudants d’operari de brigada d’obres municipal, un operari d’usos m煤ltiples, un formador ambiental, deu educadors ambientals, tres informadors ciutadans/recepcionistes i dos auxiliars administratius per a refor莽 en la tramitaci贸 d’expedients administratius. Tots ells estaran a jornada completa i amb una duraci贸 de tres mesos.

En el cas dels educadors ambientals, els seleccionats han rebut una formaci贸 pr猫via durant tres jornades en el Centre de Formaci贸 Josep Barber脿 i Cepri脿 per part del departament de Medi Ambient de l’Ajuntament. Els educadors ambientals s’encarregaran de conscienciar a la ciutadania de la import脿ncia de cuidar de l’entorn i per a aix貌 donaran un servei de proximitat a la ciutadania sobre les millors pr脿ctiques en mat猫ria de gesti贸 de residus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.