fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Castell贸 obri la inscripci贸 per a la V Llan莽adora Connecta Ocupaci贸 per a persones en desocupaci贸

Castell贸 obri la inscripci贸 per a la V Llan莽adora Connecta Ocupaci贸 per a persones en desocupaci贸

Les persones interessades en esta nova edici贸, amb sessions virtuals i presencials, tenen de termini fins al 9 de novembre.

Castell贸 acollir脿 a la fi de novembre la cinquena edici贸 de la Llan莽adora Connecta Ocupaci贸, un programa gratu茂t d’orientaci贸 laboral per a ajudar i guiar a persones en situaci贸 de desocupaci贸 a reactivar la seua cerca de treball amb noves t猫cniques i eines, refor莽ant les compet猫ncies transversals i digitals. La iniciativa est脿 impulsada per la Fundaci贸 Santa Mar铆a la Real i la Fundaci贸 Telef貌nica, amb el cofinan莽ament del Fons Social Europeu, a trav茅s del programa operatiu POISES, i la col路laboraci贸 de l’Ajuntament de Castell贸.

La regidora d’Ocupaci贸, Patricia Puerta, ha destacat que esta nova edici贸 ofereix noves oportunitats per a les persones en situaci贸 de desocupaci贸. “La Llan莽adora Connecta Ocupaci贸 ofereix orientaci贸 especialitzada i recursos per a millorar l’ocupabilitat amb l’objectiu d’incrementar les possibilitats d’inserci贸 laboral, es tracta d’un programa amb el qual es poden adoptar noves habilitats a trav茅s d’una formaci贸 nova, integral i transversal”, ha dit Puerta.

Els participants de la V Llan莽adora assistiran a sessions virtuals i presencials i comptaran amb el suport i l’assessorament de t猫cnics especialitzats per a aprendre a realitzar un itinerari integral de cerca d’ocupaci贸, actualitzaci贸 de curr铆culum, simulaci贸 d’entrevistes de treball i contacte amb empreses.

La Llan莽adora Connecta Ocupaci贸 de Castell贸 comen莽ar脿 a funcionar a la fi de novembre i estar脿 operativa fins a finals d’abril de 2021, oferint de manera gratu茂ta orientaci贸 laboral, acompanyament i assessorament per a persones en atur o desocupaci贸.

Poden participar aquelles persones que estiguen en situaci贸 de desocupaci贸, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys, amb qualsevol nivell de formaci贸 educativa (ESO, Formaci贸 Professional, Batxillerat, Universitat, M脿ster, etc.) i procedir de qualsevol sector professional, amb o sense experi猫ncia pr猫via.

Les persones participants es reuniran diversos dies a la setmana de manera virtual (a trav茅s de diferents aplicacions inform脿tiques) i de manera presencial, en instal路lacions cedides per l’Ajuntament de Castell贸, on es comptar脿 amb totes les mesures d’higiene, seguretat i dist脿ncia social requerides.

Les persones participants comptaran amb l’orientaci贸 de t猫cnics especialitzats, que els guiaran per a millorar la seua ocupabilitat i perseguir la seua inserci贸. D’esta manera, realitzaran din脿miques d’intel路lig猫ncia emocional per a aprendre a desenvolupar un pla de prospecci贸 laboral, actualitzaci贸 de curr铆culums i simulacions d’entrevistes de treball, mapes d’ocupabilitat i contactes amb empreses.

Les persones interessades a participar en la pr貌xima Llan莽adora Connecta Ocupaci贸 de Castell贸 disposen fins al 9 de novembre per a realitzar la seua inscripci贸 en la web www.lanzaderasconectaempleo.es. Tamb茅 poden fer-ho de manera presencial en instal路lacions de l’Ajuntament de Castell贸, mitjan莽ant cita pr猫via a trav茅s dels tel猫fons 010 o 964 355 100 (de 9h a 14h), aix铆 com en la web www.castello.es

Leave a Reply

Your email address will not be published.