fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Castelló obri la inscripció per a la V Llançadora Connecta Ocupació per a persones en desocupació

Castelló obri la inscripció per a la V Llançadora Connecta Ocupació per a persones en desocupació

Les persones interessades en esta nova edició, amb sessions virtuals i presencials, tenen de termini fins al 9 de novembre.

Castelló acollirà a la fi de novembre la cinquena edició de la Llançadora Connecta Ocupació, un programa gratuït d’orientació laboral per a ajudar i guiar a persones en situació de desocupació a reactivar la seua cerca de treball amb noves tècniques i eines, reforçant les competències transversals i digitals. La iniciativa està impulsada per la Fundació Santa María la Real i la Fundació Telefònica, amb el cofinançament del Fons Social Europeu, a través del programa operatiu POISES, i la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló.

La regidora d’Ocupació, Patricia Puerta, ha destacat que esta nova edició ofereix noves oportunitats per a les persones en situació de desocupació. “La Llançadora Connecta Ocupació ofereix orientació especialitzada i recursos per a millorar l’ocupabilitat amb l’objectiu d’incrementar les possibilitats d’inserció laboral, es tracta d’un programa amb el qual es poden adoptar noves habilitats a través d’una formació nova, integral i transversal”, ha dit Puerta.

Els participants de la V Llançadora assistiran a sessions virtuals i presencials i comptaran amb el suport i l’assessorament de tècnics especialitzats per a aprendre a realitzar un itinerari integral de cerca d’ocupació, actualització de currículum, simulació d’entrevistes de treball i contacte amb empreses.

La Llançadora Connecta Ocupació de Castelló començarà a funcionar a la fi de novembre i estarà operativa fins a finals d’abril de 2021, oferint de manera gratuïta orientació laboral, acompanyament i assessorament per a persones en atur o desocupació.

Poden participar aquelles persones que estiguen en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys, amb qualsevol nivell de formació educativa (ESO, Formació Professional, Batxillerat, Universitat, Màster, etc.) i procedir de qualsevol sector professional, amb o sense experiència prèvia.

Les persones participants es reuniran diversos dies a la setmana de manera virtual (a través de diferents aplicacions informàtiques) i de manera presencial, en instal·lacions cedides per l’Ajuntament de Castelló, on es comptarà amb totes les mesures d’higiene, seguretat i distància social requerides.

Les persones participants comptaran amb l’orientació de tècnics especialitzats, que els guiaran per a millorar la seua ocupabilitat i perseguir la seua inserció. D’esta manera, realitzaran dinàmiques d’intel·ligència emocional per a aprendre a desenvolupar un pla de prospecció laboral, actualització de currículums i simulacions d’entrevistes de treball, mapes d’ocupabilitat i contactes amb empreses.

Les persones interessades a participar en la pròxima Llançadora Connecta Ocupació de Castelló disposen fins al 9 de novembre per a realitzar la seua inscripció en la web www.lanzaderasconectaempleo.es. També poden fer-ho de manera presencial en instal·lacions de l’Ajuntament de Castelló, mitjançant cita prèvia a través dels telèfons 010 o 964 355 100 (de 9h a 14h), així com en la web www.castello.es

Leave a Reply

Your email address will not be published.