fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Comencen els tallers pre-laborals del projecte T´Acompanyem a Sagunt

Comencen els tallers pre-laborals del projecte T´Acompanyem a Sagunt

Amb l’elaboració de diferents tallers, l’equip tècnic del projecte guiarà les persones usuàries en la cerca d’ocupació.

L’equip tècnic del projecte ‘T´Acompanyem’, itineraris integrats per a la inserció sociolaboral de persones en situació o risc d’exclusió social, ha començat a realitzar activitats grupals amb les persones participants. Amb estes activitats es pretén dotar a les persones participants de les ferramentes necessàries per a la millora de la seua ocupabilitat.

Este projecte, realitzat conjuntament entre els departaments de Serveis Socials i Promoció Econòmica i Indústria, es basa en la realització d’actuacions que afavorisquen la inclusió activa de persones en situació de risc o exclusió social. Es tracta d’una actuació cofinançada per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu 2014-2020 de la Comunitat Valenciana i que és impulsada des de la Vicepresidència i la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives.

Durant els mesos d’octubre i novembre, l’equip del projecte està realitzant diferents tipus d’activitats grupals tals com la realització del curriculum vitae i les cartes de presentació, tallers de desenvolupament personal i habilitats socials, alfabetització digital o de quina forma afrontar entrevistes de selecció de personal i dinàmiques de treball en grup.

Leave a Reply

Your email address will not be published.