fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Gandia comptar脿 a partir de novembre amb una nova Llan莽adora Connecta Ocupaci贸

Gandia comptar脿 a partir de novembre amb una nova Llan莽adora Connecta Ocupaci贸

“Llan莽adores Connecta Ocupaci贸” 茅s un programa gratu茂t d’orientaci贸 laboral per a ajudar i guiar a persones en situaci贸 de desocupaci贸 a reactivar la seua cerca de treball amb noves t猫cniques i eines, refor莽ant les compet猫ncies transversals i digitals.

Fundaci贸 Santa Mar铆a la Real i Fundaci贸 Telef貌nica posen en marxa setze noves Llan莽adores Connecta Ocupaci贸 en diferents ciutats de l’Estat, entre les quals figura Gandia. Per a aix貌, totes dues fundacions compten amb el cofinan莽ament del Fons Social Europeu a trav茅s del programa operatiu POISES; i la col路laboraci贸 de l’脿rea de Pol铆tiques Econ貌miques i Ocupaci贸 de l’Ajuntament de Gandia.

“La Llan莽adora Connecta Ocupaci贸 de Gandia comen莽ar脿 a funcionar a la fi de novembre i estar脿 operativa fins a finals d’abril de 2021, oferint de manera gratu茂ta orientaci贸 laboral, acompanyament i assessorament per a persones en atur o desocupaci贸. Hi poden participar homes i dones en situaci贸 de desocupaci贸, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tindre qualsevol nivell d’estudis (ESO, Formaci贸 Professional, Batxillerat, Universitat, M脿ster, etc.) i procedir de qualsevol sector professional, amb o sense experi猫ncia pr猫via”, ha explicat el regidor delegat de Pol铆tiques Econ貌miques i Ocupaci贸, Ferran Mart铆nez.

Les persones participants es reuniran diversos dies a la setmana de manera virtual (a trav茅s de diferents aplicacions inform脿tiques) i de manera presencial, en instal路lacions cedides gratu茂tament per l’Ajuntament, on es comptar脿 amb totes les mesures d’higiene, seguretat i dist脿ncia social requerides. Si la situaci贸 s’agreuja per la pand猫mia, el programa es dur脿 a terme totalment online.
Activitats

Comptaran amb l’orientaci贸 de t猫cnics especialitzats, que els guiaran per a millorar la seua ocupabilitat i perseguir la seua inserci贸. D’esta manera, realitzaran din脿miques d’intel路lig猫ncia emocional per a aprendre a desenvolupar un pla de prospecci贸 laboral; actualitzaci贸 de curr铆culums i simulacions d’entrevistes de treball; mapes d’ocupabilitat i contactes amb empreses.

La inscripci贸 ser脿 fins al 9 de novembre i ser脿 de forma presencial a Urbalab Gandia amb cita pr猫via.

Per m茅s informaci贸 consulteu el web de https://www.lanzaderasconectaempleo.es/formulario-de-inscripcion-lanzaderas-conecta-empleo-gps-empleo

Leave a Reply

Your email address will not be published.