fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Gandia comptarà a partir de novembre amb una nova Llançadora Connecta Ocupació

Gandia comptarà a partir de novembre amb una nova Llançadora Connecta Ocupació

“Llançadores Connecta Ocupació” és un programa gratuït d’orientació laboral per a ajudar i guiar a persones en situació de desocupació a reactivar la seua cerca de treball amb noves tècniques i eines, reforçant les competències transversals i digitals.

Fundació Santa María la Real i Fundació Telefònica posen en marxa setze noves Llançadores Connecta Ocupació en diferents ciutats de l’Estat, entre les quals figura Gandia. Per a això, totes dues fundacions compten amb el cofinançament del Fons Social Europeu a través del programa operatiu POISES; i la col·laboració de l’àrea de Polítiques Econòmiques i Ocupació de l’Ajuntament de Gandia.

“La Llançadora Connecta Ocupació de Gandia començarà a funcionar a la fi de novembre i estarà operativa fins a finals d’abril de 2021, oferint de manera gratuïta orientació laboral, acompanyament i assessorament per a persones en atur o desocupació. Hi poden participar homes i dones en situació de desocupació, amb edats compreses entre els 18 i els 60 anys. Poden tindre qualsevol nivell d’estudis (ESO, Formació Professional, Batxillerat, Universitat, Màster, etc.) i procedir de qualsevol sector professional, amb o sense experiència prèvia”, ha explicat el regidor delegat de Polítiques Econòmiques i Ocupació, Ferran Martínez.

Les persones participants es reuniran diversos dies a la setmana de manera virtual (a través de diferents aplicacions informàtiques) i de manera presencial, en instal·lacions cedides gratuïtament per l’Ajuntament, on es comptarà amb totes les mesures d’higiene, seguretat i distància social requerides. Si la situació s’agreuja per la pandèmia, el programa es durà a terme totalment online.
Activitats

Comptaran amb l’orientació de tècnics especialitzats, que els guiaran per a millorar la seua ocupabilitat i perseguir la seua inserció. D’esta manera, realitzaran dinàmiques d’intel·ligència emocional per a aprendre a desenvolupar un pla de prospecció laboral; actualització de currículums i simulacions d’entrevistes de treball; mapes d’ocupabilitat i contactes amb empreses.

La inscripció serà fins al 9 de novembre i serà de forma presencial a Urbalab Gandia amb cita prèvia.

Per més informació consulteu el web de https://www.lanzaderasconectaempleo.es/formulario-de-inscripcion-lanzaderas-conecta-empleo-gps-empleo

Leave a Reply

Your email address will not be published.