Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

La Diputació de Castelló prepara noves oportunitats laborals per a joves a través del Programa Europeu EMCUJU

La Diputació de Castelló prepara noves oportunitats laborals per a joves a través del Programa Europeu EMCUJU

El Govern Provincial ha sol·licitat més de 729.000 euros després d’aconseguir 541.000 per a emprar a 33 joves fins a este mes de juliol.

El Govern Provincial liderat per Javier Moliner ha sol·licitat 729.678 euros per a un nou programa de subvencions destinat a la contractació de 45 persones joves qualificades durant 12 mesos a jornada completa en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Per a això, la Diputació destinarà 259.808 euros per a sufragar el cost total.

I és que ja l’any passat el Govern Provincial va sol·licitar 541.051 euros com a part d’este programa a través del qual ha aconseguit emprar a 33 joves que han fet el seu treball en diversos departaments de la Diputació i el contracte de la qual acabarà el pròxim 23 de juliol. Ja llavors el Govern Provincial va completar l’actuació amb 175.553 euros.

El diputat provincial de Promoció Econòmica, Salvador Aguilella, ha assegurat que “el bon funcionament que ha tingut este programa ens ha portat a sol·licitar-lo de nou, eel qual que permet la inserció laboral de joves castellonencs qualificats al mateix temps que millora també els serveis de la Diputació. Fem tot el que està a la nostra mà per promoure la creació d’ocupació de qualitat a la província, i acostar les oportunitats que obre Europa en este objectiu també és part de la nostra obligació per a continuar generant un millor futur laboral als joves i en la nostra terra”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.