fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

La Diputaci贸 de Castell贸 prepara noves oportunitats laborals per a joves a trav茅s del Programa Europeu EMCUJU

La Diputaci贸 de Castell贸 prepara noves oportunitats laborals per a joves a trav茅s del Programa Europeu EMCUJU

El Govern Provincial ha sol路licitat m茅s de 729.000 euros despr茅s d’aconseguir 541.000 per a emprar a 33 joves fins a este mes de juliol.

El Govern Provincial liderat per Javier Moliner ha sol路licitat 729.678 euros per a un nou programa de subvencions destinat a la contractaci贸 de 45 persones joves qualificades durant 12 mesos a jornada completa en el marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Per a aix貌, la Diputaci贸 destinar脿 259.808 euros per a sufragar el cost total.

I 茅s que ja l’any passat el Govern Provincial va sol路licitar 541.051 euros com a part d’este programa a trav茅s del qual ha aconseguit emprar a 33 joves que han fet el seu treball en diversos departaments de la Diputaci贸 i el contracte de la qual acabar脿 el pr貌xim 23 de juliol. Ja llavors el Govern Provincial va completar l’actuaci贸 amb 175.553 euros.

El diputat provincial de Promoci贸 Econ貌mica, Salvador Aguilella, ha assegurat que “el bon funcionament que ha tingut este programa ens ha portat a sol路licitar-lo de nou, eel qual que permet la inserci贸 laboral de joves castellonencs qualificats al mateix temps que millora tamb茅 els serveis de la Diputaci贸. Fem tot el que est脿 a la nostra m脿 per promoure la creaci贸 d’ocupaci贸 de qualitat a la prov铆ncia, i acostar les oportunitats que obre Europa en este objectiu tamb茅 茅s part de la nostra obligaci贸 per a continuar generant un millor futur laboral als joves i en la nostra terra”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.