fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Labora concedeix 3,4 milions d’euros per a contractar a 190 joves sense ocupació a la Marina

Labora concedeix 3,4 milions d’euros per a contractar a 190 joves sense ocupació a la Marina

El Pla Avalem Joves Plus els permetrà treballar en entitats locals i mancomunitats de la Marina Alta i la Marina Baixa.

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius Comerç i Treball, a través de Labora, ha concedit 3,4 milions d’euros per a la contractació de 190 joves sense ocupació a les comarques de la Marina Alta i la Marina Baixa.

Estes ajudes, que beneficiaran a 41 municipis i quatre mancomunitats, s’emmarquen en el Pla Avalem Joves Plus, que està format per dos programes d’incentius (Empuju i Emcuju), dirigits a entitats locals, diputacions, mancomunitats i organismes autònoms per a la contractació de persones joves que estiguen inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit de la Comunitat.

Gràcies a este Pla a la Marina Alta es destinaran 1,4 milions d’euros. Així, entre les ajudes concedides en esta comarca destaquen els 212.277,77 euros concedits a Calp, que permetran contractar a 11 joves sense ocupació o els 149.420.64 euros que rebrà l’Ajuntament de Dénia per a poder dur a terme 8 noves contractacions.

A la Marina Baixa, cal ressaltar els 190.416.12 euros concedits a l’Ajuntament de la Vila Joiosa per a la contractació de 18 joves, els 161.729,14 euros destinats a contractar a 9 joves procedents de la desocupació en el municipi de La Nucia o els 192.040,95 euros que rebrà l’Ajuntament d’Altea. En total, la Conselleria ha concedit prop de 2 milions d’euros en esta comarca.

Entre les entitats beneficiàries del Pla Avalem Joves Plus en la Marina també es troben la Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Alta, la Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Baixa, la Mancomunitat Intermunicipal Vall del Pop i la Mancomunitat Intermunicipal La Rectoría, que rebran 156.044,16 euros.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha subratllat “la importància del Pla Avalem Joves Plus perquè genera oportunitats d’ocupació entre les persones menors de 30 anys per a ajudar-los a finalitzar la seua formació i anar adquirint una experiència que els facilite la seua inserció definitiva en el mercat laboral”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.