fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Labora concedeix 5,1 milions d’euros per a contractar a 272 persones joves sense ocupació a la Plana Alta i la Plana Baixa

Labora concedeix 5,1 milions d’euros per a contractar a 272 persones joves sense ocupació a la Plana Alta i la Plana Baixa

Es beneficiaran 37 municipis, la Diputació de Castelló i la Mancomunitat Espadán-Mijares.

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius Comerç i Treball, a través de Labora, ha concedit 5,1 milions d’euros per a la contractació de 272 persones joves sense ocupació a les comarques de la Plana Alta i la Plana Baixa.

Estes ajudes, que beneficiaran a 37 municipis, la Diputació de Castelló i la Mancomunitat Espadán-Mijares, s’emmarquen en el Pla Avalem Joves Plus, que està format per dos programes d’incentius (Empuju i Emcuju), dirigits a entitats locals, diputacions, mancomunitats i organismes autònoms per a la contractació de persones joves que estiguen inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit de la Comunitat.

Gràcies a este Pla a la Plana Alta es destinaran més de 2,8 milions d’euros. Així, entre les ajudes concedides en esta comarca destaquen els 1.620.490,89 euros concedits a Castelló, que permetran contractar a 85 persones joves sense ocupació o els 239.322,94 euros que rebrà l’Ajuntament d’Almassora per a poder dur a terme 13 noves contractacions.

A la Plana Baixa, cal ressaltar els 510.044,46 euros concedits a l’Ajuntament de Vila-real per a la contractació de 27 persones joves, els 445.062,61 euros destinats a contractar a 24 persones joves procedents de la desocupació en el municipi de la Vall d’Uixó o els 321.492,76 euros que rebrà l’Ajuntament d’Onda. En total, la Conselleria ha concedit més de 2,2 milions d’euros en esta comarca.

Entre les entitats beneficiàries del Pla Avalem Joves Plus en la Plana Baixa també es troba la Mancomunitat Espadán-Mijares que rebrà 47.964,72 euros per a contractar a tres persones joves aturades. La Diputació Provincial de Castelló també rebrà 246.663,51 euros i podrà contractar a 13 persones joves.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha subratllat “la importància del Pla Avalem Joves Plus perquè genera oportunitats d’ocupació entre les persones menors de 30 anys per a ajudar-los a finalitzar la seua formació i anar adquirint una experiència que els facilite la seua inserció definitiva en el mercat laboral”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.