fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Labora concedeix 54,9 milions en ajudes perqu猫 535 entitats locals puguen contractar persones menors de 30 anys a la Comunitat Valenciana

Labora concedeix 54,9 milions en ajudes perqu猫 535 entitats locals puguen contractar persones menors de 30 anys a la Comunitat Valenciana

Estes ajudes del Pla Avalem Joves Plus permetran la contractaci贸 de prop de 3.000 persones joves.

Prop de 3.000 joves podran comen莽ar a treballar en entitats locals de la Comunitat Valenciana gr脿cies a les ajudes del Pla Avalem Joves Plus. En concret, el Servei Valenci脿 d’Ocupaci贸 (Labora) ha concedit un total 54.900.000 en ajudes a 535 entitats per a la contractaci贸 de persones joves menors de 30 anys.

El repartiment d’estes subvencions, que van dirigides tant a persones qualificades de persones sense qualificaci贸, s’ha distribu茂t en funci贸 del percentatge d’atur juvenil inscrit a cada municipi.

A la prov铆ncia d’Alacant, el total de les ajudes ascendeix a 13,1 milions, es beneficiaran 121 entitats i es podran contractar unes 712 persones joves. A la prov铆ncia de Val猫ncia, les subvencions arriben a un total de 32,8 milions d’euros a 281 entitats locals per a la contractaci贸 d’unes 1.742 persones. A la prov铆ncia de Castell贸, s’han concedit ajudes per un valor de 8,9 milions d’euros a un total de 133 entitats locals, que permetr脿 contractar unes 492 persones.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer莽 i Treball, Rafa Climent, ha destacat “la import脿ncia de generar oportunitats d’ocupaci贸 per a les persones joves menors de 30 anys perqu猫 puguen acabar la seua formaci贸 i anar adquirint una experi猫ncia que els facilite la seua inserci贸 definitiva en el mercat laboral”.

Tamb茅 que estes oportunitats arriben “al major nombre possible de municipis, sobretot als m茅s xicotets i als d’interior, per millorar l’ocupabilitat de les persones joves en tots els racons del nostre territori i, aix铆 tamb茅 lluitar contra la despoblaci贸”.

El secretari auton貌mic d’Ocupaci贸, Enric Nomded茅u ha recordat “en l’anterior Legislatura, des de Labora vam dissenyar i vam posar en marxa una estrat猫gia per reduir l’atur juvenil, l’anomenat Pla integral de Formaci贸 i Ocupaci贸 per a Joves 2016-2020, finan莽at amb fons europeus”, i que “Avalem Joves Plus 茅s una de les iniciatives i de les accions directes previstes en esta estrat猫gia”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.