fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Labora concedeix 54,9 milions en ajudes perquè 535 entitats locals puguen contractar persones menors de 30 anys a la Comunitat Valenciana

Labora concedeix 54,9 milions en ajudes perquè 535 entitats locals puguen contractar persones menors de 30 anys a la Comunitat Valenciana

Estes ajudes del Pla Avalem Joves Plus permetran la contractació de prop de 3.000 persones joves.

Prop de 3.000 joves podran començar a treballar en entitats locals de la Comunitat Valenciana gràcies a les ajudes del Pla Avalem Joves Plus. En concret, el Servei Valencià d’Ocupació (Labora) ha concedit un total 54.900.000 en ajudes a 535 entitats per a la contractació de persones joves menors de 30 anys.

El repartiment d’estes subvencions, que van dirigides tant a persones qualificades de persones sense qualificació, s’ha distribuït en funció del percentatge d’atur juvenil inscrit a cada municipi.

A la província d’Alacant, el total de les ajudes ascendeix a 13,1 milions, es beneficiaran 121 entitats i es podran contractar unes 712 persones joves. A la província de València, les subvencions arriben a un total de 32,8 milions d’euros a 281 entitats locals per a la contractació d’unes 1.742 persones. A la província de Castelló, s’han concedit ajudes per un valor de 8,9 milions d’euros a un total de 133 entitats locals, que permetrà contractar unes 492 persones.

El conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha destacat “la importància de generar oportunitats d’ocupació per a les persones joves menors de 30 anys perquè puguen acabar la seua formació i anar adquirint una experiència que els facilite la seua inserció definitiva en el mercat laboral”.

També que estes oportunitats arriben “al major nombre possible de municipis, sobretot als més xicotets i als d’interior, per millorar l’ocupabilitat de les persones joves en tots els racons del nostre territori i, així també lluitar contra la despoblació”.

El secretari autonòmic d’Ocupació, Enric Nomdedéu ha recordat “en l’anterior Legislatura, des de Labora vam dissenyar i vam posar en marxa una estratègia per reduir l’atur juvenil, l’anomenat Pla integral de Formació i Ocupació per a Joves 2016-2020, finançat amb fons europeus”, i que “Avalem Joves Plus és una de les iniciatives i de les accions directes previstes en esta estratègia”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.