fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

LABORA concedeix a Utiel un taller d’ocupació sobre jardineria

LABORA concedeix a Utiel un taller d’ocupació sobre jardineria

La Direcció General d’Ocupació i Formació aprovava ahir la resolució per la qual es concedeix a l’Ajuntament d’Utiel una subvenció de 232.054,80 € per a la realització del taller “Jardins d’Utiel” d’un any de durada.

L’Ajuntament d’Utiel ha rebut una subvenció de 232.054,80 € de la Direcció General del Servei Valencià d’Ocupació i Formació – LABORA destinada a la realització del Taller d’Ocupació “Jardins d’Utiel” d’un any de durada.

En concret el taller es divideix en dos mòduls de 6 mesos al terme dels quals l’alumne rebrà un certificat de professionalitat de nivell 2, en l’especialitat d’instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes, i un altre de nivell 3 en jardineria i restauració del paisatge, respectivament.

El taller donarà principi abans que finalitzi l’any i suposarà la contractació de 10 alumnes/as, així com personal directiu i docent (1 director/a i 1 monitor/a).

Els principals objectius del taller seran millorar i conservar l’arbratge del municipi, dotar d’instal·lacions de reg a diferents zones, així com aplicar tractaments necessaris per al control de plagues, malalties i males herbes.

El taller està dirigit a pernes en situació de desocupació de 25 anys o més.

Els aspirants hauran de comptar amb un nivell formatiu mínim de Graduat en ESO; Certificat de professionalitat de nivell 2 o nivell 1 de la mateixa família; Accés cicles Grau Mitjà; Accés a la Universitat per a majors de 25 i/o 45 anys; Competències clau de nivell 2 (matemàtiques, llengua castellana, anglès i valencià).

Les sol·licituds d’inscripció per al taller d’ocupació “Jardins d’Utiel” es poden tramitar a través del Servei Valencià d’Ocupació i Formació – LABORA (Autoservef o Espai Labora Requena).

Per a ampliar informació els interessats/as poden dirigir-se a la Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi (C/Adarb, nº5 d’Utiel) o contactar en el telèfon 96 217 35 86 o a través del mail comunicacion@tierradelvino.es

Leave a Reply

Your email address will not be published.