fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Labora contractar脿 a 450 persones a trav茅s del portal GVAJobs per a Power Electronics

Labora contractar脿 a 450 persones a trav茅s del portal GVAJobs per a Power Electronics

Labora cerca cobrir 400 llocs de personal operari de producci贸 de muntatge mec脿nic o el猫ctric i 50 per a log铆stica.

L’Espai d’Empreses del Servei Valenci脿 d’Ocupaci贸 i Formaci贸 (Labora), est脿 buscant persones per a 400 llocs d’operari de producci贸 de muntatge mec脿nic o el猫ctric i 50 llocs d’operari de log铆stica a Ll铆ria. Els llocs han sigut oferits a trav茅s del GVAJobs per l’empresa Power Electronics.

Per als llocs de producci贸 de muntatge mec脿nic o el猫ctric se sol路liciten, d’una banda, persones amb t铆tol d’FP en la fam铆lia d’Electricitat i Electr貌nica amb un any d’experi猫ncia en muntatges o manteniment industrial, quadres el猫ctrics i cablejats. D’altra banda, persones amb t铆tol FP en la fam铆lia de Mec脿nica o relacionat, amb experi猫ncia en muntatge d’estructures met脿l路liques o treballs d’assemblatge mec脿nic de peces en entorns industrials.

Per als llocs de log铆stica (‘picking’) es requereixen persones amb experi猫ncia en ubicacions en magatzems multi refer猫ncia i maneig de traspaleta manual i el猫ctrica. Es valoraran coneixements de Microsoft Excel i SAP. Per a totes les posicions es requereix vehicle per a accedir a les instal路lacions.

Les persones interessades han de dirigir les seues sol路licituds a trav茅s del portal de Labora (consultar aqu铆) i posicionar-se en les ofertes de treball 516567/0 i 516543/0, respectivament, adjuntant el seu curr铆culum vitae.

L’empresa valenciana Power Electronics ofereix serveis i fabricaci贸 d’electr貌nica de pot猫ncia, forma part dels sectors industrials i solar fotovoltaic, i es troba en plena expansi贸. Disposa d’unes oficines centrals situades a Paterna, una planta a Figueroles de Domenyo i les noves instal路lacions de Ll铆ria amb m茅s de 90.000 metres quadrats.

La passada primavera, el Servei Valenci脿 d’Ocupaci贸 i Formaci贸 ja va administrar l’oferta de m茅s de 100 llocs de treball tamb茅 de l’empresa Power Electronics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.