fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

Labora destinarà 2,76 milions d’euros per a facilitar la contractació de 142 persones joves a les comarques del Vinalopó

Labora destinarà 2,76 milions d’euros per a facilitar la contractació de 142 persones joves a les comarques del Vinalopó

A la província d’Alacant, el total de les ajudes supera els 13 milions d’euros i permetran contractar a 712 persones.

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius Comerç i Treball, a través de Labora, ha concedit un total de 2,76 milions d’euros per a la contractació de 142 persones joves sense ocupació en entitats locals de les comarques del Vinalopó.

Estes ajudes, que beneficiaran a prop d’una vintena de municipis, així com a la Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Vinalopó, s’emmarquen en el Pla Avalem Joves Plus.

Cal recordar que este Pla està dirigit a entitats locals, diputacions, mancomunitats i organismes autònoms per a la contractació de persones joves que estiguen inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit de la Comunitat Valenciana.

Les ajudes del Pla Avalem Joves Plus formen part del Pla Integral de Formació i Ocupació per a Joves 2016-2020, que va dissenyar i va posar en marxa la Conselleria d’Economia Sostenible, a través de Labora, l’anterior legislatura.

Entre els ajuntaments beneficiaris destaca Petrer, que rebrà un total de 489.000 euros per a la contractació de 26 persones; l’Ajuntament d’Elda, que podrà contractar a 21 persones gràcies a la subvenció concedida de 401.600 euros; Villena, que rebrà 347.000 euros per a contractar 18 persones, o l’Ajuntament d’Aspe, que rebrà una ajuda de 311.400 euros per a la contractació de 16 persones.

En total, en 2019 beneficiarà en les comarques del Vinalopó a 17 municipis; l’Alguenya, Aspe, Beneixama, Biar, Crevillent, Elda, El Fondó de les Neus, Hondón de los Frailes, Monforte del Cid, Monòver, Novelda, Petrer, El Pinós, La Romana, Salinas, Sax i Villena. A més d’aquests ajuntaments, també la Mancomunitat Intermunicipal del Vall del Vinalopó rebrà una subvenció per a la contractació d’una persona.

A la província d’Alacant, Avalem Joves Plus destinarà en 2019 un total de 13,1 milions d’euros, la qual cosa permetrà la contractació de 712 persones en 121 entitats locals i comarcals de la província, en la seua gran majoria ajuntaments.

Leave a Reply

Your email address will not be published.