fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

Labora destinar脿 2,76 milions d’euros per a facilitar la contractaci贸 de 142 persones joves a les comarques del Vinalop贸

Labora destinar脿 2,76 milions d’euros per a facilitar la contractaci贸 de 142 persones joves a les comarques del Vinalop贸

A la prov铆ncia d’Alacant, el total de les ajudes supera els 13 milions d’euros i permetran contractar a 712 persones.

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius Comer莽 i Treball, a trav茅s de Labora, ha concedit un total de 2,76 milions d’euros per a la contractaci贸 de 142 persones joves sense ocupaci贸 en entitats locals de les comarques del Vinalop贸.

Estes ajudes, que beneficiaran a prop d’una vintena de municipis, aix铆 com a la Mancomunitat Intermunicipal de la Vall del Vinalop贸, s’emmarquen en el Pla Avalem Joves Plus.

Cal recordar que este Pla est脿 dirigit a entitats locals, diputacions, mancomunitats i organismes aut貌noms per a la contractaci贸 de persones joves que estiguen inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’脿mbit de la Comunitat Valenciana.

Les ajudes del Pla Avalem Joves Plus formen part del Pla Integral de Formaci贸 i Ocupaci贸 per a Joves 2016-2020, que va dissenyar i va posar en marxa la Conselleria d’Economia Sostenible, a trav茅s de Labora, l’anterior legislatura.

Entre els ajuntaments beneficiaris destaca Petrer, que rebr脿 un total de 489.000 euros per a la contractaci贸 de 26 persones; l’Ajuntament d’Elda, que podr脿 contractar a 21 persones gr脿cies a la subvenci贸 concedida de 401.600 euros; Villena, que rebr脿 347.000 euros per a contractar 18 persones, o l’Ajuntament d’Aspe, que rebr脿 una ajuda de 311.400 euros per a la contractaci贸 de 16 persones.

En total, en 2019 beneficiar脿 en les comarques del Vinalop贸 a 17 municipis; l’Alguenya, Aspe, Beneixama, Biar, Crevillent, Elda, El Fond贸 de les Neus, Hond贸n de los Frailes, Monforte del Cid, Mon貌ver, Novelda, Petrer, El Pin贸s, La Romana, Salinas, Sax i Villena. A m茅s d’aquests ajuntaments, tamb茅 la Mancomunitat Intermunicipal del Vall del Vinalop贸 rebr脿 una subvenci贸 per a la contractaci贸 d’una persona.

A la prov铆ncia d’Alacant, Avalem Joves Plus destinar脿 en 2019 un total de 13,1 milions d’euros, la qual cosa permetr脿 la contractaci贸 de 712 persones en 121 entitats locals i comarcals de la prov铆ncia, en la seua gran majoria ajuntaments.

Leave a Reply

Your email address will not be published.