Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre crea deu llocs de treballs a través del Pla d’Ocupació Local

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre crea deu llocs de treballs a través del Pla d’Ocupació Local

Els interessats poden presentar les seues sol·licituds del 18 al 23 de gener a l’Ajuntament i Oficines Municipals.

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre contractarà a deu persones que es troben en situació d’atur. En concret, a través del XXVI Pla d’Ocupació, es contractarà a set peons, dos oficials obrer/a i un oficial pintor/a. En els deu casos, són contractes de jornada completa (36,25 hores) amb una durada de tres mesos, podent-se prorrogar altres tres, atenent les necessitats del servei. La seua labor serà donar suport als treballs de la Brigada Municipal i realitzar treballs de condicionament i millores a la via pública.

La presentació de sol·licituds serà els dies 18, 21, 22 i 23 de gener. Les bases i documents a presentar poden consultar-se en el tauler d’anuncis de la seu electrònica, a través del web municipal. Els interessats han d’estar inscrits en el SERVEF.

L’Alcalde Francisco Juan ha recordat que “en els últims anys, des de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre, hem posat en marxa vint-i-sis plans d’ocupació que han contribuït a donar un treball a persones del nostre municipi. Alhora, suposa donar servei i complir diferents necessitats que es plantegen a l’Ajuntament, com donar suport a la Brigada Municipal. Pensem que complim així un doble objectiu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.