fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Alcal脿-Alcossebre crea deu llocs de treballs a trav茅s del Pla d’Ocupaci贸 Local

L’Ajuntament d’Alcal脿-Alcossebre crea deu llocs de treballs a trav茅s del Pla d’Ocupaci贸 Local

Els interessats poden presentar les seues sol路licituds del 18 al 23 de gener a l’Ajuntament i Oficines Municipals.

L’Ajuntament d’Alcal脿-Alcossebre contractar脿 a deu persones que es troben en situaci贸 d’atur. En concret, a trav茅s del XXVI Pla d’Ocupaci贸, es contractar脿 a set peons, dos oficials obrer/a i un oficial pintor/a. En els deu casos, s贸n contractes de jornada completa (36,25 hores) amb una durada de tres mesos, podent-se prorrogar altres tres, atenent les necessitats del servei. La seua labor ser脿 donar suport als treballs de la Brigada Municipal i realitzar treballs de condicionament i millores a la via p煤blica.

La presentaci贸 de sol路licituds ser脿 els dies 18, 21, 22 i 23 de gener. Les bases i documents a presentar poden consultar-se en el tauler d’anuncis de la seu electr貌nica, a trav茅s del web municipal. Els interessats han d’estar inscrits en el SERVEF.

L’Alcalde Francisco Juan ha recordat que “en els 煤ltims anys, des de l’Ajuntament d’Alcal脿-Alcossebre, hem posat en marxa vint-i-sis plans d’ocupaci贸 que han contribu茂t a donar un treball a persones del nostre municipi. Alhora, suposa donar servei i complir diferents necessitats que es plantegen a l’Ajuntament, com donar suport a la Brigada Municipal. Pensem que complim aix铆 un doble objectiu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.