fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Alfafar contractar脿 a 10 persones a trav茅s del programa EMCUJU

L’Ajuntament d’Alfafar contractar脿 a 10 persones a trav茅s del programa EMCUJU

Les i els candidats hauran de presentar la seua sol路licitud abans del divendres 13 de setembre.

L’Ajuntament d’Alfafar, a trav茅s les regidories de Personal i Joventut, iniciar脿 la contractaci贸 de 10 nous empleats i empleades a trav茅s de la subvenci贸 rebuda del programa EMCUJU Avalem Joves del Servei Valenci脿 d’Ocupaci贸 i Formaci贸 (LABORA). Aix铆, el consistori realitzar脿 10 contractes laborals en modalitat de pr脿ctiques amb una durada de 12 mesos a jornada completa.

La iniciativa, que compta amb finan莽ament del Fons Social Europeu, est脿 dirigida a persones joves de 16 i 30 anys que siguen benefici脿ries del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, que compten amb la titulaci贸 que se sol路licita a trav茅s de l’Ajuntament i que no hagi transcorregut m茅s de cinc anys, o de set quan es tracte de persona amb diversitat funcional, des de la terminaci贸 dels estudis pels quals opta a la contractaci贸.

En aquest sentit, els perfils sol路licitats per l’Ajuntament s贸n: CFGS T猫cnic/a Superior en Administraci贸 i Finances, CFGS T猫cnic/a Superior en Animaci贸 Sociocultural i Tur铆stica, CFGS T猫cnic/a Superior en Educaci贸 Infantil, CFGS T猫cnic/a Superior en Disseny i edici贸 de publicacions impreses i multim猫dia, CFGM T猫cnic/a en Gesti贸 Administrativa i Grau en Arquitectura.

Els i les joves que desitgen optar com a candidats i candidates als llocs de treball oferts, hauran d’inscriure’s com a demandants d’ocupaci贸 en LABORA abans del 13 de setembre i complir amb els requisits que establix la convocat貌ria. A m茅s, ser脿 necessari acreditar en la seua demanda que s’est脿 en possessi贸 del t铆tol de Formaci贸 Professional o Universitari sol路licitat. Despr茅s, les persones preseleccionades per LABORA seran contactades per l’Ajuntament d’Alfafar per a participar en el proc茅s selectiu.

L’acolliment de l’Ajuntament d’Alfafar a estos programes busca que les persones joves desocupades adquirisquen experi猫ncia professional relacionada amb els estudis que han cursat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.