fbpx

Diputaci贸 Castell贸 de la Plana Vila-real Almassora Benicarl贸 Borriana Vall d'Uix贸 Vinar貌s Onda Altres municipis

L’Ajuntament d’Alzira sol路licita una subvenci贸 d’1.500.000 d’euros per la contractaci贸 de 136 persones i per formar 250 persones aturades

L’Ajuntament d’Alzira sol路licita una subvenci贸 d’1.500.000 d’euros per la contractaci贸 de 136 persones i per formar 250 persones aturades

Les persones benefici脿ries d’estos programes han d’estar inscrites al SERVEF i estaran destinades al suport de distints departaments.

L’Ajuntament d’Alzira, a trav茅s de la regidoria de Desenvolupament Econ貌mic, Treball i Projectes Europeus i l’ag猫ncia municipal IDEA, ha sol路licitat un total de 1.500.000 euros de subvenci贸 a la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer莽 i Treball per a impartir dos Plans Formatius dins del Programa de Formaci贸 Professional per a l’Ocupaci贸 2019, que beneficiaran a 250 persones aturades, que podran formar-se en especialitats d’atenci贸 s貌ciosanit脿ria, activitat de gesti贸 administrativa, operacions b脿siques de cuina, angl茅s.

A m茅s a m茅s, tamb茅 s’han sol路licitat tres tallers d’ocupaci贸 amb contractes de formaci贸, que beneficiarien 60 persones (en les branques de construcci贸, medi ambient i administratiu). Cal dir igualment, la contractaci贸 de 76 persones aturades, durant tres mesos, dins del programa EMCORA de la Generalitat Valenciana.

Segons Ivan Mart铆nez, regidor de Promoci贸 Econ貌mica i Ocupaci贸: “Des de l’Ajuntament ja hem ficat en funcionament diversos cursos de formaci贸, per tal de dotar a les persones aturades de m茅s recursos en l’脿mbit laboral i hem situat com a prioritat l’ocupaci贸 i la formaci贸 per a les persones aturades. Gr脿cies a la tasca de les treballadores i treballadors d’IDEA i la major dotaci贸 de recursos municipals hem pogut optar a m茅s oportunitats per a les persones que busquen un treball. No obstant aix貌, tractarem de dotar de m茅s mitjans per tal de poder aplegar a molta m茅s gent necessitada de treball en la nostra ciutat”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.