fbpx

Diputació Castelló de la Plana Vila-real Almassora Benicarló Borriana Vall d'Uixó Vinaròs Onda Altres municipis

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó contracta a 27 joves a través del programa Avalem Joves

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó contracta a 27 joves a través del programa Avalem Joves

La inversió de més 470.000 euros possibilita tenir la seua primera oportunitat laboral als menors de 30 anys seleccionats.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha donat la benvinguda als 27 joves menors de 30 anys que han estat contractats a través del programa Avalem Joves, subvencionat per la Generalitat Valenciana amb 444.000 euros, més 32.500 euros d’aportació municipal. Durant l’any “tindran l’oportunitat de treballar en diferents departaments i tenir la seua primera experiència laboral”, ha destacat el regidor d’Ocupació, Jorge García.

L’alcaldessa, Tania Baños, ha afegit que este projecte és doblement satisfactori, ja que “a més d’ajudar a millorar la nostra ciutat, adquirixen experiència professional que els facilitarà la seua inserció laboral en finalitzar el programa”. I és que el balanç de les anteriors edicions és “positiu, perquè la seua taxa d’ocupabilitat posterior és molt alta”.

Avalem Joves compta amb dues modalitats: Emcuju (amb titulació superior) i Empuju (sense titulació superior) i les persones contractades estan fent treballs variats, des d’arqueologia fins a comunicació, dinamització de barris, atenció social, dret o serveis econòmics, així com reforç de la brigada municipal, entre altres.

El programa es va posar en marxa a principis d’este mes de novembre i suposa “apostar pel talent de les persones que són el futur de la Vall d’Uixó”. En este sentit, l’alcaldessa ha remarcat que “els joves no són la generació perduda, sinó la generació retallada i que ha sofert amb duresa les conseqüències d’una crisi econòmica que no ha creat”.

Per a finalitzar, el director territorial d’Economia, José Vicente Andrés, que també ha assistit a l’acte de recepció, ha posat l’accent en la “gran inversió” que està realitzant el Consell per a pal·liar el problema de la desocupació: “és una mostra que amb voluntat política es poden canviar les coses i ser el motor per a sortir d’esta situació”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.